| |

Asics gel contend 8 ook een leuke vrijetijds schoen

De Asics gel contend 8

Sinds enige jaren loop ik op de Asics gel contend hardloopschoen als vrijetijds schoen om de eenvoudige reden ik ben geen hardloper. De Asics gel contend is al jaren een trouwe bondgenoot voor mij. Op hardloop gebied heb ik geen mening, daarentegen wordt deze schoen aangeduid dat het geschikt is voor de beginnende hardloper. Voor de prijs hoeft je niet 2x na te denken. Een aantrekkelijke prijs wat prima past in een budget wanneer je wilt gaan beginnen met hardlopen. Ik vraag mij af of er een hardloop schoen is die je hoger in rang zou kunnen plaatsen qua prijs en kwaliteitsverhouding voor de beginnende hardloper.

De Asics gel contend 8 zitten geweldig.

Het voetbed van de voorvoet in de schoen is even wennen. De schoen zit comfortabeler, het bovenwerk en vooral de demping is heerlijk. Mijn oude Asics waren ook toe aan vervanging, ik loop ze letterlijk stuk. Besluit je de Asics gel contend 8 te kopen houdt er rekening mee dan het bovenwerk lucht doorlatend is. De schoen is tenslotte ontworpen en gemaakt voor hardlopers en niet om te dragen als modeschoen daar zijn andere schoenen voor. Toch wanneer ik de keuze hebt om te kiezen voor een comfortabele schoen, loop ik liever op mijn vertrouwde Asics.

Vergelijkbare berichten