|

Auto’s het mode accessoire voor de man

Mannen en auto’s

Niet elke man is een liefhebber van auto’s en mode. Waar de één kiest voor slecht passende kleding met een stijloze smaak uitgesproken botsende kleuren en patronen. Draagt de ander modieuze kleding gevarieerd van zakelijk tot vrijetijds aan toe. Zo ook met auto’s, de een rijdt in een brik, een auto ziet als vervoersmiddel van A naar B. Voor de ander is het een mode accessoire waar hij graag in gezien wilt worden.

De man die dol is op auto’s zal het je ongetwijfeld niet verbazen dat hij het liefst in een schone, nette, gewassen, gepoetste en krasvrije auto rijdt. Het binnen interieur voorzien van accessoires en handigheidjes om de lange of korte auto rit met enige luxe comfortabel te maken. Hij zelf de controle over het voertuig heeft en deze bestuurt. De auto is niet alleen een status symbool. Het is een mode accessoire dat er verzorgd uit moet zien een eyecatcher die opvalt in het straatbeeld.

Waar kiest de auto liefhebber voor?

De autoliefhebber in dit verhaal de man [sorry dames] is dol op het vermogen van een voertuig. Hoe meer vermogen, hoe hoger, hoe indrukwekkender hij het voertuig vindt oftewel het koppel of vermogen. Niet alleen dit speelt mee bij de keuze van het voertuig, ook de kleur, stijl en accessoires zijn het onderdeel bij de aanschaf van de bolide. Of het nu een Mercedes, Range Rover, Volkswagen Golf, Polo, Audi A3, BMW 3 Serie of welke andere grotere of kleinere bolide is waarin ze rijden.

De auto hoort bij de man, zoals ook een verzorgd uiterlijk, modieuze kledingstijl met bijpassende mode accessoires; zakelijk, netjes, sportief of relaxt kan niet ontbreken. Je kunt definiëren mannen verkeren in een driehoek: verzorgd uiterlijk, mode en auto’s.

Vergelijkbare berichten