Boxershorts in leuke effen en stoere prints in zomerse kleuren

boxershort | FL

De heren boxershorts zien er dit seizoen weer volop zomers uit. De heren kunnen volop kiezen uit mooie zomerse effen kleuren of de keuze maken uit stoere prints. Het ondergoed is goed te mixen en matchen met de basic kleding. Wat de outfit voor die dag compleet maakt.

De dames kunen kiezen uit kleurrijk, fel of zacht kleurig ondergoed. Het verschil in ondergoed tussen het dames en heren ondergoed is dat de dames boxershorts over verkrijgbaar zijn in zoete schattige kleurige prints.

Mannen boxershort stoer om te zien prachtig om te dragen

De mannen boxer shorts zien er prachtig uit vanwege het stoere design en de sterke kleur(en) waarmee de mannelijkheid benadrukt wordt. De shorts zijn vaak verkrijgbaar in donkere-, subtiele of lichte kleuren met of zonder prints. Prachtige dessins in streepjes, ruitjes, blokjes ook effen boxershort met de designernaam op vermeld op de tailleband van o.a. Chasin of Calvin Klein. Extra handig is de 2-, en 3 pack multipack boxershorts vooral wanneer je winkelmoe bent en een designer boxershort hoog bovenaan je bucketlist staat om afgestreept te worden. Je ondergoed is niet meer up-to-date of je geen tijd of zin hebt om in het drukke shoppingcenter of winkelstraat te shoppen zoekend naar nieuw ondergoed.

De 2-, of 3 pack is handig tijdens het inpakken van je reisbagage. Los ondergoed in je bagage stapelen kan voor sommigen onder ons niet altijd de oplossing zijn. Wanneer je het type mens bent dat chaotisch te werk gaat. Is het handiger tijdens het afwerken van je vakantie bucketlist deze items zonder ze netjes te vouwen en te stapelen deze in één keer in de koffer kunt doen. Tenslotte wil je niet met een té volgepropte koffer de laatste items toevoegen vooral wanneer je een lastminte hebt geboekt.

Vergelijkbare berichten