| |

Chasin PME truien voor de man

De truien in de najaars-, en wintercollectie zien er dit jaar mooi uit. Collecties bestaande uit o.a. een fijne of stevige knitwear, met een pasvorm waar de body van de man in wordt geaccentueerd.
De Truien verkrijgbaar in effen of gemengde kleuren met een sterk of rustig dessin in de kleuren wit, bruin, groen, grijs, blauw, paars rood of zwart. Keuze uit verschillende soorten fashionable kragen o.a.: r-neck, v-hals, half zip-, half button collars of kragen met een licht omgerolde neck.
Hoody truien die je lekker warm houden tijdens de zeer koude dagen doen dit seizoen weer mee.
De Chasin Dooley is hiervan een voorbeeld, liever geen hoody toch een eyecatcher?
De Chasin Golf is een trui met een badge en medaille voorzien van het Royal Attitude Logo. De trui heeft een zachte binnenkant, wat behaaglijk aanvoelt en is ook nog eens gemaakt van een stretch materiaal dat zorgt voor en comfortabele pasvorm.

Het merk PME Legend heeft truien in de collectie met fashionable kragen als de Half Button en Half Zip Collar Cotton.
De half button truien zijn o.a. verkrijgbaar in de kleuren grijs en navy gemaakt van 100% katoen met een breed gestreept dessin met een rib gebreide kraag voorzien van vier knopen en een rits.
De lichte trui van deze variant steken de boorden en de kraag mooi af vanwege de lichte grijze kleur schakering. Voorzien van donkere gekleurde knopen die de kraag mooi tot zijn recht doet komen.

De donkere variant in de kleur navy heeft de half button donkere boorden en is voorzien van lichtere gekleurde navy knopen. Beide truien laten de fashionable PME kenmerken duidelijk naar voren komen. Denk hierbij aan de bovenste openstaande knopen waardoor de stoere rits te zien is en de uitstraling waar het merk om bekend staat naar voren komt. Het PME Legend logo is op de borst geborduurd.

Liever een trui met een staande kraag voorzien van een rits? Het merk heeft in zijn collectie de half zip collar cotton melange trui, verkrijgbaar in de kleur navy. Uiteraard heeft dit merk meer mooie truien in hun wintercollectie die zeer geschikt zijn voor de koudere dagen.
Liever een ander kledingsmerk als Chasin, Cast iron of Tommy Jeans. De collectie van de merken bevatten sterke winterse kleuren als groen, grijs of zwart verwerkt in een mooie knitwear.

Cast iron R-neck Cotton is een trui voorzien van een melange dessin in contrasterende gekleurde vlakken, met een crewneck als kraag. Chasin Basal Washed, is voorzien van een Garment wash dessin met een vervagende look een crewneck als kraag. Tommy Jeans Solid Mock Neck is een trui met een hogere krage gemaakt van een grove rib. De truien zijn voorzien van het geborduurde logo op de borst geeft de truien een prachtige look.

Vergelijkbare berichten