Coole badkleding dragen in een maatje meer is zomerpret


Je favoriete gedragen swimshort, tankini, bikini, badpak of je mix match van vorig jaar past en staat je niet meer. Je wilt zonnebaden en als man of vrouw er goed uitzien op het strand, in de zee, het park, de camping, het vakantiepark of genietend met een drankje aan het zwembad. Het liefst in leuke mooie badkleding waar je mannelijke vormen of vrouwelijke curves goed tot uiting komen in de badkleding of strandkleding.

Jammer.., maar niet alle mannen en vrouwen hebben het voorrecht om er prachtig uit te zien met een getraind zongebruind lichaam in een strak swimshort, badpak of bikini die de lichamelijke perfectie prachtig tot uiting kan laten komen.
Mannen tonen nu eenmaal niet graag hun te dikke buik(je) die iet wat soms teveel over de broekriem bungelt en zeker niet in een strakke swimshort. Vrouwen tonen ook niet graag hun volslanke buikje, bips of heupen. Badkleding dragen wat je goed staat en waarin je je prettig voelt is net zoiets als het dragen van je favoriete shirt, broek of jurk.

Een leuke stoere swimshort dragen kan ook als mannelijke plussizer. Probeer de te strakke shorts te vermijden, deze shorts vaak geshowd door een getraind fotomodel die geen onsje teveel weegt, ziet er op de eerste blik sportief en stoer uit. Perfect voor de man die op gewicht is maar niet voor de man met een maatje meer. Je gaat ervan uit dat dit model short jou ook goed zal staan, toch is dit een foutief beeld. Koop een short die bij je lichaamsvormen past, het zal je beter staan dan zo’n short die feitelijk geschikt is voor mannen met een strakke taille, goed gevormde bips und so weiter. Je kunt kiezen voor de wat ruimere varianten, dit geeft een betere look een goede bewegingsvrijheid en knelt niet tijdens het zitten.
Voor de mannelijke als vrouwelijke plussizers is de juiste maat van badkleding een must.
Een maatje groter dan je gewend bent hoeft geen issue de zijn want het ene merk valt nu eenmaal groter of kleiner uit dan dat je misschien gewend bent.

De kleur zwart is de favoriet bij een maatje meer, toch kun je in een tankini of badpak met een vrolijk dessin er ook slanker in uitzien.
Draag vooral geen te kleine zwarte-, bikini, tankini of badpak, hiermee accentueert je juist de buik rolletjes, volle bips en heupen.
Probeer te felle en opzichtige kleuren te vermijden het accentueert het teveel aan het maatje meer. Felle en opvallende kleuren staat prachtig bij de dames en heren met een aantal maatjes minder, niet bijzonder geschikt voor plussizers. Ga je een dagje vertoeven in het sunnetje vergeet dan niet je zonnebrandcrème mee te nemen handig om je huid te beschermen tegen de zon.

Vergelijkbare berichten