|

Coole Chasin Calvin Klein boxershorts voor mannen

Ben je ook een liefhebber van de boxershort en opzoek naar een goedzittende boxer die niet te strak, te wijd of te kort valt? Dat komt goed uit, onder andere de merken Chasin en Calvin Klein hebben boxershorts in hun collectie met een Legfit bestaande uit 95% katoen en 5% Elastaan. Deze fijne boxershorts zorgen voor een goede pasvorm waarin jij je lekker kunt bewegen.
Een leuk detail is dat de boxers verkrijgbaar zijn in diverse kleuren en designs met het brandingmerk op de elastische tailleband.

Wil je hip en uitbundiger gekleed gaan waar het brandingmerk zichtbaar boven je jeans, cargo, short of broek uitsteekt? Chasin heeft dit seizoen volop keuze uit coole boxershorts met subtiele als opvallende gekleurde logobands die mooi afsteken. Voor de zoete liefhebbers zijn er ook boxers in zomers kleuren verkrijgbaar. De “Trice AOP” is verkrijgbaar in lichtere en donkere zomerse kleuren.

Hellaas niets gevonden.

De “Thrice Turban” verkrijgbaar in een handige 3 packet, zijn mooie boxershorts uitgevoerd in verschillende designs en zomerse effen kleuren. Liever een opvallende zachte kleur? De Thrice is tevens verkrijgbaar in zoete zachte kleuren, door zijn legfit heeft het een prettige pasvorm, een must have voor de man waarmee je elk seizoen kunt doorstaan.

Een subtielere look? De Thrice Forest in een 3 pack in mooie donkere subtiele kleuren als groen, blauw en zwart. Perfect om te dragen wanneer je voor een totally business, casual, camo, cargo or just een basic look wilt voor die dag. De underwear is leuk te combineren met je outerwear met één van deze looks.

Jouw mood is Camo? de “Billy Camo”, is een boxer in een toffe camouflage print, dit merk heeft meer prettige boxers als de “Thrice Multi en Billy Uni” leuk te combineren met outerwear voor die dag.

Calvin Klein heeft dit seizoen leuke boxershorts met een fijne pasvorm de “3P Boxer Brief”, is een 3 pack bestaande uit drie boxers met het coole brandingmerk op de elastische logoband, verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Voor een opvallende nuance, heeft dit merk de “Brief 3PK” zwarte boxershorts met een opvallende gekleurde tailleband in de kleuren blauw, groen en paars met het brandingmerk. Liever subtiel? no problemo ook voor deze look kun je bij dit merk terecht.

Draag je liever tijdens de warme zomerdagen een kortdragende boxershort? Calvin Klein heeft prettige boxers verkrijgbaar in diverse kleuren met een comfortabele fit o.a. de “U2664G Trunk”.

Leuke boxershorts in vrolijke, zoete en subtielere kleuren dit seizoen en dat allemaal voor een leuk zomers prijsje.

Gerelateerde berichten