Da’s Styl ees die Birkenstock slippers

“Slippers zijn suf maaruh… deze weer niet”

“Je hoeft kein Deutscher te zijn om op zo’n Birkenstock te lopen”

Teenslippers niet alleen handig om er snel in en uit te glippen, ze zijn ook gemakkelijk om mee te nemen in je bagage naar verre en minder verre oorden.
Trendy door de varia aan dessins en kleuren, ook weer niet een stijlvolle optie voor op kantoor maar weer wel om te slenteren in je thuiskantoor.

Sowieso is de teenslipper een to-go die vaak voor voet en rug problemen zorgt. Toch is de eenvoud en de luchtigheid van de teenslipper in de zomer hetgeen wat aanspreekt aan deze slipper.
Hoe dan ook coole teenslippers voor een paar euro bestaan niet. Die teenslippers zijn suf, duf en tuttig en voordat je het weet loop je ze stuk. Handig voor op het balkon, tuin, park en de camping. Voor een modieuze stijlvolle teenslipper of voor de één, twee, drie of meer banden slipper loop je op een Birkenstock “het uncovered schoen schoeisel”.

Walk op de coole zomer tip slipper
Of je er een fan van bent of niet, het merk Birkenstock heeft meer dan alleen slippers. Zo ook sandalen, schoenen, laarzen, sneakers en ga zo maar door….  Dit merk wordt nog steeds gezien als het schoeisel dat bijdraagt tot een goed en gezond loopcomfort.

Ze zijn verkrijgbaar in de meest toffe dessins en kleuren, de vertrouwde slippers van dit merk zijn een heerlijke gezonde stijlvolle to-go slipper.
Toch opzoek naar een makkelijk goedkope banjerende teenslipper, hiero nog een aanrader: ook deze is een to-go slipper waarmee je lekker kunt weg banjeren in je thuiskantoor, de tuin, op het strand, het park en ga zo maar door.
Have fun in de sun!

Hellaas niets gevonden.

Vergelijkbare berichten