|

Das super tof je denim afrekenen bij Score in cryptovaluta

Bitcoins je weet wel die crypto munto’s waar je bij Starbucks zo’n lekker bakkie koffie mee kunt betalen. Gaat “Score” een grote retailer in kleding deze cryptovaluta accepteren, waarmee jij je denim kunt betalen. Een pilot met deze cryptovaluta als betalingsmiddel is gestart in het nieuwe filiaal van Score in the Mall of the Netherlands, volgens de last update van 11 oktober van The Score Group aan FashionUnited. Super handig om die leuke spijkerbroek of dat stoere denim jas te kunnen betalen in de valuta die jij wilt in o.a. bitcoin, bitcoin cash, ethereum, dai, litecoin en de USD coin. De cryptovaluta wordt direct omgezet naar de Nederlandse euro. Wil je meer weten? lees het uitvoerige bitcoin nieuws van The Score Group op FashionUnited.

Herfst kleding is niet alleen warm het is leuk en vooral trendy dit seizoen

Het is herfst, tijd voor heerlijke eenpans gerechten als een herfst stamppot of warme herfst soep.
Lekker warm worden nadat je verkleumd bent geworden door die de gure najaarsbui waar je net in terecht kwam.
Warm kleden tijdens guur najaarsweer is één van die dingen die je boven aan je lijstje kunt zetten maar ook jezelf voorzien van kleding laagjes kan handig zijn tijdens dit seizoen. Je kunt denken aan een overhemd en pullover daaroverheen een jasje, jack of overjas. Of een warm flanellen shirt, overhemd een trui of vest onder je jas, dit alles heeft te maken met hoe het weer die dag is of gaat worden.
Deze herfst is de kleding leuk, tof en verkrijgbaar in trendy stijlen en kleuren. Wanneer je bent uitgekeken op je najaarscollectie van vorig jaar of je jacket of jas voldoet niet meer, deze is te saai of te suffig geworden voor dit seizoen. Hieronder een aantal leuke kleding items die trendy zijn in het najaars seizoen.

Hellaas niets gevonden.

Vergelijkbare berichten