|

De heren en dames business broek slim fit

Het modebeeld van de herfst laat zich kenmerken door kleuren als bruin, blauw, groen en petrol, stijling en design. Een prima keuze voor zowel de dames als de heren is de business broek slim fit. Voor de casual dragers misschien niet het meest favoriete kledingstuk toch is de business slim fit een broek die goed te dragen is tijdens social things, vrijetijds meetings, werk en werk gerelateerde zaken.
Wanneer je graag gekleed gaat in casual kleding toch graag een switch wilt maker om wat netter voor de dag te komen kun je jouw kledingstijl combineren tot een stijl waarin jij je prettig voelt. Nette zakelijke schoenen- , sokken-, en een nette broek gecombineerd met een casual sweater, shirt of trui je kun een kledingstijl creëren die netjes en toch casual overkomt. Hierbij kun je er op letten dat de kleding, het schoeisel, je accessoires en kapsel er verzorgd uitzien. Een vleugje aftershave, lotion of parfum kan bijdragen tot een verfrissend look voor een verzorgd uiterlijk.
Voor de dames is de business broek gemakkelijker te combineren doordat zij een ruimere keuze hebben qua aanbod in dameskleding dan wat te verkrijgen is ten opzichte van de herenkleding. Het aanbod voor de heren is beperkter waaruit zij de keuze hebben uit maatpakken, broeken, pantalons, overhemden, gilets, colberts, vesten, truien, dassen, strikken, jackets, overjassen en een minder ruim aanbod variatie aan hoofddeksels, tassen, pockets en niet te vergeten het schoeisel.

Dameskleding heeft een streepje voor

De dames daarentegen is er een breder aanbod aanwezig om mee te combineren in de kledingstijl als blouses, truien, vesten, blazers, jackets overjassen, rokken, jurken in verschillende roklengtes, de broekrokken, broeken, pantalons, treggings, leggings, panty’s verkrijgbaar in verschillende diktes aan deniers en kleur. Het schoeisel in verschillende hakhoogtes, accessoires als tassen, riemen, hoofddeksels, ruimer aanbod aan sieraden en niet te vergeten de make-up, nagelverzorgings- en haarverzorging producten voor kapsels zowel voor kort haar als lang haar om perfecte kapsels te creëren als in een casual of business look.
Om het te vereenvoudigen de dames hebben een ruimere keuze aan dameskleding dan de heren om de kledingstijl goed te kunnen combineren.

De herenkleding is deze winter uitstekend te combineren met winterse accessoires

Ondanks dat er voor de heren een beperkter aanbod is aan herenkleding kunnen de heren zich uitstekend kleden. Vooral door het ruime aanbod van de mooie maatpakken, broeken, pantalons, colberts en jassen in stijl, design en modestoffen. Zakelijke kleding als het dragen van een pantalon met bijpassend overhemd in combinatie met een pullover kan uitstekend staan. Het matchen van het juiste schoeisel gelet op de kledingstijl voor die dag in combinatie met de overige kleding kan in het najaar en winter gecombineerd worden met het dragen van een mooie sjaal, handschoenen en hoofddeksel wat overeenkomt met de overige kledingstijl. Het matchen van kleding is niet altijd eenvoudig toch wanneer je erop let om het geheel goed met elkaar te combineren kan er een verrassend geheel ontstaan waarin jij je prettig voelt en netjes mee voor de dag kunt komen.

Om nog even terug te komen op de business broek slim fit is deze broek een goede keuze om te dragen. Het is een broek met een hedendaagse stijl het zit comfortabel en staat netjes. De broek is perfect te combineren met deels casual kleding mits de casual kleding er verzorgd uit ziet. Je wilt liever niet dat jouw kledingstijl eruitziet als een vlag op een modderschuit. Een belangrijke basis is je uiterlijk, kleding, schoeisel en accessoires er verzorgd uitziet je kunt hierbij denken door het niet dragen van afgetrapte schoenen, kleding en accessoires.

Leuke items om te shoppen:

Hellaas niets gevonden.

Vergelijkbare berichten