|

De juiste make up basis voor je gezicht

Tegenwoordig zijn er verschillende primers voor ieder huidtype te koop die je als basis kunt gebruiken onder je foundation.
Waardoor jouw make up mooier en beter blijft zitten,  je gezicht er mooi, egaal en glad gaat uitzien.

Door het gebruik van een primer zorgt het ervoor dat er een egaal laagje op je huid wordt gecreëerd. Door dit extra laagje, heeft je make up meer houvast waardoor deze langer blijft zitten op je huid.

Een primer laat je eerst een paar minuten goed intrekken en gebruik je voor je foundation en na je dagcrème. Er zijn verschillende soorten primers verkrijgbaar waaruit je een goede keuze kunt maken.
Primers zijn verkrijgbaar voor zowel de vette, droge en gecombineerde huid.

Voor het gebruik van een foundation is het belangrijk dat jouw huidskleur goed overeenkomt met de juiste kleur foundation. Door het gebruik van een primer en vloeibare foundation kan jouw huid er mooi natuurlijk uit gaan zien.

Vloeibare foundations zijn vaak het meest geschikt voor de huid, deze zijn ook verkrijgbaar voor alle huidtypes. De poederachtige foundations zorgen vaak onregelmatigheid op de huid doordat deze snel kunnen uitdrogen.  Bij de kleur foundation is het belangrijk dat deze zo dicht mogelijk ligt bij de kleur van jouw huid.  Waardoor jouw huid een natuurlijke uitstraling krijgt.

Vergelijkbare berichten