| |

De laatste winter trends voor mannen

Je outfit plannen voor de volgende dag is een doordachte keuze.
Het brengt de nodige pluspunten met zich mee: het is handig, je hebt tijd om te bedenken wat je zult aantrekken, je bedenkt je eigen stijl en trekt aan wat je lekker vindt zitten. Moeiteloos je outfit veranderen in een coole look met de mode thema’s van het seizoen als chasual, chic, destroyed, rock, punk, classic, sober of sportief. Looks die je vloeiend met elkaar kunt combineren in de door jouw uitgekozen kledingsstijl.

De modetrends zijn variërend van sober tot kleurrijke dessins als ruiten, strepen, bloemen, wilde of rustige natuur-, en wild prints.
Durf te kleden, met wat uitdaging heb je een toffe stijl gecreëerd die cool is en lekker zit.
Hou je van monochroom? de eenkleurige mode zwart, rose, groen, bordeaux, geel, paars, lila en blauw is volop aanwezig in het straatbeeld.
De rebels kunnen volop genieten om de rebellie uit te hangen, de streetwear bulkt van de stijlen uit de punk en rock in lak en leer.
Blokken met blokmotieven? Ruiten, ruitjes of strepen in je kostuum? Het ruitkostuum is helemaal done!.
De ruit-, en blokmotieven kunnen met elkaar gecombineerd worden dit seizoen.
Ben jij het houthakkerstype, stoer met of zonder een vlaag van vintage, de houthakkersblouse, het ruitjacket zijn volop in de mode.

Zie deze trendy overhemden!Warm in een koud seizoen, het ruit Hacienda Check Jacket, is warm en behaaglijk. Het jacket is gedeeltelijk voorzien van wol heeft drukknopen en een ritssluiting die de kou tegenhoudt en je body lekker warm houdt. Het jacket heeft een kent kraag, twee handige borstzakken en steekzakken.
De taille is verstelbaar, handig bij te stellen door de drukknopen.Destroyed en Worn look? Purewhite Denim Jacket, een jas met een goedzittende pasvorm, handig wanneer je meerdere lagen draagt.
De jas heeft steek-, en borstzakken en knoopsluiting. De destroyed en worn look is gecreëerd door de verspatten op de jacket wat een fraai resultaat geeft.

De Foundation Slim Denim Jacket, is een stoer jacket met een kent kraag, knoopsluiting en twee handige steek-, en borstzakken.
De jas heeft destroyed details en is verkrijgbaar in zwart en grijs denim.

Vergelijkbare berichten