De leukste mannen shorts om thuis te dragen

Het thuiswerk is done, de apps skype en facetime swipe je weg, de reistijd van en naar kantoor doe je in 8 sec en wanneer je struikelt over de hond, de kat of de hamster worden het er 11.

Al het lekkers uit de voorraadkast is weggekaapt door je huisgenoten vrouw en kinderen.
Voor jou geen issue je gewicht fluctueert toch niet in een stijgende lijn van een bmi hoger dan 25. Collega Floris is een ander verhaal, op een schaal tussen de 1 tot 5 bevindt zijn gewicht zich ondertussen op een 8. Alhoewel ondanks dat zag hij er toch representatief uit in zijn nieuwe aangekochte maatje groter overhemd tijdens de vergadering op facetime. Je moet toegeven dat die loafers stijvol stonden onder zijn broek op zijn profiel. Wat voor jou nu criterium numero uno is om deze comfortabele schoen te shoppen. Stijlvol tijdens kantooruren in combinatie met een 5 pocket short is het de perfekte keuze tijdens de vergadering achter de cam en in je vrije tijd.  Luchtig voor de warmere dagen die er nu aankomen, de overhemden van Cast Iron die je recent online geshopt hebt staan er zekers stylish op.

Vet Coole 5 pocket shorts om te shoppen.
De loafers kun je waar dan ook scoren tussen de #StayatHome Specials of zoiets.

De Chasin Ego. S Nantes en Martel shorts zijn stylish en top om te dragen tijdens de thuiswerk episode.

Hellaas niets gevonden.
Hellaas niets gevonden.

Beide shorts zijn 5 pocket met knoopsluiting, de Nantes is verkrijgbaar in destroyed details met hand aangebrachte verfspatten en 2% elastaan. De Martel is short met 3% elastaan met een stone en marble wassing.
Voor een cargo look is de Hunter.S Bruz een topper, de short met 2% elastaan heeft broekzakken aan de zijkant, steekzakken en zakken aan de achterkant.

En mannen shop ze

Vergelijkbare berichten