Mannen

De perfecte mannen outfit stylish en tof

Opzoek naar een leuke of een perfecte outfit kan wel eens lastig zijn. Daarbij kan het zijn dat de ene outfit je nu eenmaal beter staat dan de andere, of de ene modestijl je beter bevalt dan de andere.

Modestijlen en kledingstukken kun je perfect combineren tot een stylishe streetwear outfit.
Wil je jouw streetwear een designerlook geven dan kun je jouw outfit aanpassen door wat high end wear items aan te trekken. Hiermee creëer je niet een volledige silent streetwear look, toch ziet jouw outfit er tof en stylish uit.
Handig voor de mannen onder ons die niet te diep in de digi portemonnee willen gaan om een designer kledingstuk te scoren.

Een leuke kleding combinatie als de silent of de gewoonlijke streetwear look creëer je gemakkelijk met een jeans. De jeans is een item waarmee je vrijwel alle kanten mee op kunt.
Tegenwoordig is er een ruim aanbod aan fits in de jeans soorten. Wanneer je bent
uitgekeken op de skinny of de slim fit en je het type man bent dat liever ruim zittende kleding draagt, of jouw lichaamsbouw wat forser is kan de tapered jeans een fijne comfortabele jeans zijn voor jou die je de gewenste bewegingsvrijheid geeft en waarmee je een slank silhouet kunt creëren.

De tapered jeans heeft een pasvorm die vanaf de heupen naar beneden afloopt en bij de enkels valt als een slim fit.
Ben je niet het type man voor de tapered fit er zijn andere mooie fits te verkrijgen in de kleuren grijs, blauw, en zwart met of zonder stoere wassingen waarmee je een leuke outfit kunt creëren.

Similar Posts