| |

December feestdagen outfits voor mannen

Mannen de feestdagen komen eraan, voor de één is het fun voor de ander not done. Nog eventjes de werkdruk in december draaiende houden.
Je gedachten rond laten spinnen om tot de conclusie te komen dat de perfecte mix en match voor de kerst down is in je garderobekast.
Tijd voor een stijlvolle upgrade om er in no time chique, stijlvol en feestelijk uit te zien tijdens de feestdagen.

Natuurlijk, wil je dit doen zonder teveel poespas door urenlang te gaan passen, shoppen om het juiste overhemd, stropdas, trui, broek of denim te scoren.
Voor jouw de perfecte stijlingstip: het klassieke overhemd, één van de key items waar je met de kerstdagen niet onderuit kan. Je kunt met een overhemd een nette look creëren waarin je er niet underdressed of overdressed uitziet. Je wilt er tenslotte splendide uitzien tijdens het (verplichte) kerstdiner, wanneer schoonpapa jou kritisch beoordeelt of je wel geschikt bent voor dochterlief. Of dat je indruk wilt maken op bepaalde familieleden waar carrière en status één van de belangrijke issues zijn tijdens het kerstdiner.


Hellaas niets gevonden.

Shop hier alle overhemden

Ben jij de man die het al benauwd krijgt bij het idee alleen al om deze klassieker überhaupt te dragen? Dan wordt het tijd voor verandering, in een classic overhemd zie je er nu eenmaal chique en stijlvol uit.
De overhemden hebben een mooie fit, getailleerd waarin jouw body mooi in wordt geaccentueerd.
Effen saai?, welnee een effen overhemd staat prachtig uitstekend geschikt die je ook nog eens kunt combineren door er overheen een mooie basic trui te dragen.

Hellaas niets gevonden.

Shop hier alle truien

Vergelijkbare berichten