| |

Draag jij je overhemden oversized geknoopt of casual?

Een overhemd is een kledingstuk waarmee je stijlvol voor de dag kunt komen.
Het dragen van een overhemd is voor de man een optie om het op verschillende manieren te kunnen dragen.
Het kan stijlvol staan op een nette, zakelijke of casual outfit.
Het geliefde kledingstuk is te combineren op een pantalon, jeans, chino of op de jogger.

Om het overhemd op de juiste manier te dragen op je outfit spelen kleur, patroon, modestof, lengte, open geknoopt of gesloten en taillering van het kledingstuk een rol om een goede keuze te maken voor de juiste match in de outfit.
Het ene overhemd laat zich op de outfit anders kleden dan het andere overhemd. Wanneer je voor een nette of zakelijke outfit kiest wil je een overhemd wat daar oppast en niet dat het misstaat.
Het draait om de juiste combinatie maken in zijn geheel van de outfit.

Wintertrends overhemden

De wintertrends van overhemden voor het seizoen zijn verkrijgbaar in een varia aan prachtige kleuren en dessins. Het “ton sur ton” is een trend van het dragen van je outfit in tint op tint wat je kledingstijl chique maakt. Het dragen van oversized is een trend waar het geruite kledingstuk een optie is om het te dragen in een combinatie tot jouw gewenste kledings stijl.

Het geruite overhemd is een item die trendy als in een zakelijke stijl gedragen kan worden en een leuke variant op de effen, gestreepte, bloemetjes, stippen, vierkantjes als paisley, print of melange overhemden die in de mode zijn. Het geruite overhemd kan door de nonchalante modestijl prima met andere kleding items gecombineerd worden. Je kunt het overhemd combineren op verschillende manieren. In een vrijetijds of zakelijke stijl of tot een vrijetijds stijl met een zakelijke touch. Je kunt met het overhemd je outfit een extra touch geven door het dragen van bijpassende accessoires en schoenen.

Waarom een flanellen overhemd dragen?

Een flanellen geruite of geblokt overhemd is in de winter een behagelijk winters kledingstuk. Een kledingstuk dat netjes als casual gedragen kan worden. Het overhemd wordt graag gedragen op een jogger, chino, jeans maar ook op de pantalon vanwege zijn klassieke uitstraling. De klassieker is bekend als het houthakkers overhemd en kan onder een pullover, trui, vest of over een vest met capuchon gedragen worden tijdens de gure en koudere dagen. Het flanellen geruite overhemd – de blouse – is ook voor vrouwen een favoriet kledingstuk om te dragen en verkrijgbaar in allerlei leuke modieuze kleuren.

Het flanellen overhemd dragen in een nonchalante stijl

Het overhemd dragen in een trendy stijl wordt het geruite overhemd los geknoopt gedragen over een vest met capuchon op een jeans of chino waarmee je een nonchalante stijl creëert.
Je kunt het overhemd ook los geknoopt dragen over een stoer merk shirt op een jogger. Om het overhemd trendy en niet totaal business te dragen kun je het overhemd dragen op een jogger met daarover heen een overcoat waarmee je een stoere look creëert.

Wintertrends overhemden

Vergelijkbare berichten