|

Faithfull The Brand Schitterende Badmode voor de vrouw

Zonnige schitterende badmode voor de vrouw; ontworpen door het Indonesische merk “Faithfull The Brand”. Badkleding voor thuis, op het strand of tijdens je vakantie. Één van de zomer hebbedingen die je graag wilt toevoegen aan je zomer (vakantie)garderobe.
Stralende opvallende badmode ontworpen met prachtige zomerse accenten. Faithfull The Brand ontwerpt badmode in dynamische zomerse kleuren, designs en prints. Het merkt kenmerkt zich door badmode te ontwerpen waar de vrouw zich vrouwelijk en sexy in voelt. Waar haar vrouwelijk silhouet prachtig tot haar recht komt. Het merk werkt nauw samen met de lokale ambachtslieden zij die de badmode vervaardigen met de hand tot schitterende exemplaren wat te zien is in de collectie van het merk.

Zomerse bikini aanrader: “Sol Bikini Top Costa Smeralda Print”

De bikini’s straalt de zomer uit in al haar dynamische facetten. Een bikini mooi aansluitend aan het vrouwelijk silhouet.

De schouderlijn, boezem, taille, heupen, bips en benen komen prachtig tot zijn recht in deze bikini.
De beugelbikini top gemaakt in balconette stijl heeft ondersteunende cups met verstelbare schouderbandjes.

De bikini gemaakt van hoogglanzend materiaal is bedrukt in een dimensie van vrolijke warme zonnige tinten met een geaccentueerd ruitjesprint.

Genietend van een dagje vrij, weekendje weg, een tropische dag op het Hollandse strand tijdens je vakantie in Europa of in een warm oord. De bikini is een top aanrader die je zomer compleet maakt en je mooie zongebruinde huid tot haar recht laat stralen.

Vergelijkbare berichten