|

Ga jij voor de Athleisure-, of de stoere D-Staq stijl

Athleisure trend – de Denim Jogger
De Athleisure trend is vandaag de dag niet weg te denken uit het straatbeeld, deze stijlvolle modieuse stijl is hot en comfortabel, een trend bestaande uit sweatpants en denim joggers.
In een kwalitatieve modieuze denim jogger kun je er stijlvol en stoer in uitzien, waarmee je met alle gemak een hippe club kunt binnen wandelen om jouw stapavond helemaal compleet te maken.

De denim jogger is de opvolger van het jarenlang dragen van joggingpants en jeans, deze gecombineerde mix van pants en jeans is in de mode gekomen als de denim jogger. Een stijl die leuk te combineren is met een kwalitatief shirt en sportief uitziende schoenen.
Ga jij liever gekleed naar een club of een feestje met wat stoerdere elementen in je outfit, is de urban stijl iets voor jou. Deze kledingstijl is stoer, nonchalant en comfortabel met een mix tussen sportief en modieus waarmee je jouw favo baggy, shirt, coat, hoodie of vest op allerlei manieren goed kunt combineren.
Ben jij niet zo van de Athleisure stijl.? mischien is de Staq stijl iets voor jou.

De D-Stag Stijl
Voor de D-Staqqer heeft G-Star Raw in zijn collectie stoere denims bestaande uit een gevarieerd aanbod.
Deze denims zijn voorzien van zakken waarmee jij handig je benodigde en favoriete spullen in kwijt kan voor die dag.

De Deconstructed denim is een denim die in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar is, een stoere denim voorzien van te gekke zakken zoals o.a. de western-, chino en opstikte zakken die voor blitse details zorgt aan de broek.
De Next-gen denim heeft 5 zakken, deze broek ziet eruit als een chinomodel.
De Hybride denim-chino is een broek voorzien van 9 zakken, de verschillen in de zakken zijn uniek, blits en gemakkelijk om je spullen in op te bergen.

De lage chino zak is de bekende paspelzak die aan de zijkant van de denim een stoere look geeft.
De western zak is de bekende gemakkelijke zak die ook wel de J-zak wordt genoemd, deze zorgt voor een modieuze look.
De klassieke chino zak is een denim met lage denimzakken opgestikt aan de achterkant, de opgestikte zakken zijn door G-Star geinspireerd door de werkkleding van vroeger die de jeans een ware Urban Look geeft, de klassieke 5-pocket denim is een praktische denim waarmee jij alle kanten mee opkan.

Liever een slim fit denim? het merk heeft ook in zijn collectie de 3D Super slim, een goedzittende denim voorzien van stoere zakken en comfortabel door zijn stretch. De Decontruc, Decon Elto, Binsk stretch of de Frakto stretch zijn broeken van dit merk die ook voor een mooie strakkere pasvorm zorgen en heerlijk comfortabel zitten.

Hellaas niets gevonden.

Gerelateerde berichten