Ga jij dit voorjaar voor stoer of voor basic

Nog eventjes dan is het voorjaar aangebroken.
Tijd om de garderobekast na te lopen, oude kledingstukken die uit de mode raken te vervangen voor nieuwe trendy mode 2012.
Zowel jouw outerwear als underwear kan mischien wel een leuke voorjaars verandering ondergaan.
Misschien kun je nog net dat ene leuke basic shirt of die stoere broek scoren voor een aantrekkelijke aanbieding, die jij niet kunt laten liggen.

Momenteel zijn er leuke shirts te verkrijgen in allerlei kleuren en printjes, met fijne maar ook grove dessins, vormen als kleine- grote ruitjes en streepjes. Ook de denimshirts zien er cool uit, zeker de moeite waard om die het aankomend voorjaar te dragen, die verkrijgbaar zijn in diverse wassingen.

Een aanrader is het stoere shirt “De ambiance Stripe” van Chasin, een stoer shirt met een all over verticale streep in combi met vintage spots. Aan de binnenkant van het boord en de mouwen zit een leuke print.
De mouwen kunnen zowel lang of rolled up gedragen worden.
Er zijn zowel stoere als basic shirts die goed te combineren zijn met een gave broek van Chasin, G-Star Raw, Replay of  een Hilfiger. Comfortabele broeken die jouw goed staan en waarin jij goed mee voor de dag komt.

De underwear voor mannen is ook een trendy knipoog waard.
Stoere boxershorts van merken zoals Chasin en Björn Borg zien er te gek uit.
Zoals de “fuji boxershort” van Chasin,  een stoere boxershort met een all over print.
Ook in de boxershorts met de all over print van Björn Borg zie jij er mannelijk in uit, verkrijgbaar in de kleuren blauw, geel en wit  ook in de kleuren paars, wit en zwart.
Ga jij meer voor opvallend, dan is de boxershort van dit merk in de kleur rood met stoere elastische logoband een goede keuze.
Deze stoere boxershort zit verpakt in een 2pack, het bevat twee boxershorts, waarvan de ene een stoere alle over print heeft de ander boxer een basic short is.
Waaruit jij de keuze hebt of je voor stoer of basic gaat.

Vergelijkbare berichten