Ga jij voor de eyecatcher

Om een sprekende look te creëren, een ware “eyecatcher” is gemakkelijk en eenvoudig om te doen.
Door gebruik te maken van enkele kleuren oogschaduw, eyeliner en mascara. Voor een look met sprekende ogen zijn vooral de kleuren van de oogschaduw van belang. Dat de kleuren oogschaduw mooi overeenkomen met de kleur van je ogen en haar.

Door hier op te letten en de juiste kleuren oogschaduw te gebruiken, zullen jouw ogen meer gaan opvallen en daardoor sprekender lijken. Voor een mooi resultaat kun je kiezen om de oogschaduw aan te brengen in drie verschillende tinten, van licht naar donker.

Voordat je de kleuren oogschaduw aanbrengt en je wilt dat jouw huid van je oogleden er mooi en egaal uitziet, kun je voor dit effect eerst wat vloeibare foundation aanbrengen op je oogleden.
Wanneer je de foundation hebt aangebracht zal jouw oogopslag na het aanbrengen van de oogschaduw er verfrissend uitzien.

Voor een sprankelend effect dat jouw ogen meer zullen opvallen, breng je eerst een lichte kleur oogschaduw aan de binnenzijde van je oogleden. Aan de buitenkant van je oogleden een donkere kleur.
Je kunt dit effect versterken door van oogschaduw in dezelfde kleur een eyeliner aan te brengen op de onderste oogleden. Wanneer je voor je wimpers daarbij ook nog eens een goede volume mascara zal gebruiken zullen jouw ogen mooi gaan opvallen zodat je een echte “eyecatcher” hebt gecreëerd.

Een goede volume mascara is van belang voor een “sprekende look” aangezien zo’n mascara ervoor zorgt dat de mascara mooi en gelijkmatig verdeelt wordt over je wimpers.
Je wimpers zullen door gebruik te maken van een volume mascara er mooi vol en lang gaan uitzien, wat een mooi resultaat geeft.
Wil je jouw ogen een “finishing touch” geven, dan kun je ervoor kiezen om een dramatische look te creëren, waardoor jouw ogen nog meer zullen opvallen.

“Dramatische look”

Bron: nancyvlp

Vergelijkbare berichten