|

GAJA dé Trashion footwear waarop je wilt lopen

Schoenen gemaakt van cactus is tof

Het merk Generation G: – GAJA dus, maakt geweldige footwear op het gebied van duurzaamheid. De schoenen en laarzen zijn gemaakt vanuit het oogpunt respect te hebben voor onze aarde. Je vraagt je waarschijnlijk af hoe dan? Je vraag is gemakkelijk te beantwoorden in de kortere versie hieronder. Ben je meer geïnteresseerd hoe het merk zijn producten vervaardigd? Is een bezoek aan hun website dubbel en dwars waard voor de langere versie.

GAJA helpt de aarde door afval te herbruiken

De ontwerpers van Generation GAJA vonden dat het tijd werd om van het afval waarmee de aarde aardig mee wordt vol gepropt op te ruimen en te herbruiken. Wat volop te zien is in de geweldige collectie trashion (duurzame footwear) gemaakt van 90% afval als appelafval, maisafval, cactusbladeren, gerecycled katoen, rubber en PET-flessen uit de Middellandse Zee. De schoenen en laarzen zijn 100% PETA vegan. Tof toch! De collectie bestaat voor de heren en dames uit sneakers en laarzen.

Razend mooie footwear om te zien.

Het merk heeft razend mooie sneakers en laarzen leuk te combineren met je outfit. Je hebt de keuze in het seizoen mischien al gemaakt waar je op wilt lopen toch kom je vaak nét die leuke footwear niet tegen die je wilt scoren. En niet te vergeten je koopgedrag hangt ook nog eens af van het (mode) straatbeeld, welk ontwerp, kleur opstellingen en stijl van de schoenen of laarzen je mooi vindt.

Één ding heb je voor ogen: “Je wilt er leuk uitzien in je outfit!” een leuke jeans met hoodie staat nu eenmaal toffer op leuke footwear passend bij je outfit. Dan wanneer je loopt op een paar afgedragen versleten schoenen die je het feitelijk niet waard vindt om nog maar één stap op te zetten. Bij het merk kun je kiezen uit allerlei leuke modellen, ontwerpen en stijlen. Footwear die razend goed te combineren is met je outfit. Allerlei modellen die tof staan bij je jeans, baggie, trui of een warme hoodie die je helpen om de koude winter te trotseren.

Vergelijkbare berichten