Hydraterende gezichtsverzorging voor mannen

De ene man kiest ervoor om zijn gezicht elke dag te scheren, de andere man heeft de voorkeur om een stoppelbaardje van een paar dagen te laten staan.
Feit blijft dat de dagelijkse scheerbeurt, die vaak ook nog eens snel moet gebeuren, kan zorgen voor de nodige vervelende roodheid, irritaties en soms wondjes.

Scheren zorgt er nu eenmaal voor dat de dode huidcellen in het gezicht weg gekrabt worden. Waardoor een dun laagje van de huid verdwijnt en pijnlijke irritaties worden veroorzaakt.
Vaak kan een licht baardje van een paar dagen een uitkomst bieden. Wanneer je kiest voor een scheerapparaat hebt je weinig last van ingegroeide haartjes en worden er geen kleine wondjes gemaakt zoals zo vaak gebeurt bij het nat scheren.

Om de huid te herstellen en te kalmeren wordt er vaak een aftershave gebruikt  na een scheerbeurt.
Vaak bevat deze alcohol, waardoor de huid meer uitgedroogt. Om die reden kan er een hydraterende creme gebruikt worden, speciaal ontwikkeld voor mannen (een mannenhuid is nu eenmaal dikker dan een vrouwenhuid) zodat de huid stevig en soepel wordt gehouden.

De L’oreal Men Expert “Hydraterende anti-rimpel creme Vitalift 5” is een creme die hydrateerd en ook nog eens de gezichtsveroudering van mannen in 5 acties in 1 keer tegen gaat zodat er een gladdere huid ontstaat.
Een goede keuze voor mannen die een intensief leven leiden en op een leeftijd zijn waar de gezichtsveroudering zichtbaar is geworden.
De creme zorgt voor versteviging, rimpels worden verminderd en grauwe plekken worden verheldert.
Een creme die ook nog eens na het scheren kan worden gebruikt, zodat je fris en glad de dag tegemoet kan gaan.

Wanneer je problemen ondervindt met het scheren heeft L’oreal Men expert de “Hydra Sensitive scheergel”.
Deze scheergel bereidt je huid op voor het scheren en brengt een beschermend laagje aan op de huid, zodat huidirritaties en branderigheid na het scheren worden verminderd.

Ga je liever niet voor een scheergel maar geef je liever de voorkeur aan een scheerschuim, dan kan de “Hydra Sensitive scheerschuim”, iets voor jouw zijn. Deze is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid, zodat je huid gekalmeert wordt na het scheren en vervolgens de huid ook nog eens wordt verrijkt met versterkende mineralen.

Voor mannen die regelmatig blootstaat aan kou, airco en vervuiling is er de L’oreal Men Expert “Hydra Sensitive” dit is een hydraterende verzorging voor de mannenhuid.
Deze verzorging zorgt ervoor dat de gevoeligheid van de huid verminderd wordt en de huid beter beschermt wordt tegen invloeden van buitenaf.

Om de scheerbeurt helemaal compleet te maken heeft L’oreal Men Expert de “Hydra Sensitive” Aftershave balsem”.
Een heerlijke aftershave balsem met een kalmerend effect speciaal voor de gevoelige huid, zodat branderigheid en roodheid na het scheren verminderd worden.

Bron: L’oreal men expert

Vergelijkbare berichten