Guitige nette mannen sokken

Jouw sokkenbende is zo opgeruimd!

Je sokkenlade is gemakkelijk te fatsoeneren op kleur en design en je oude sokken weg te doen.
Want een opgeruimde sokkenlade is prettig, overzichtelijk je ziet op het oog welke sokken je wilt gaan dragen.
Sokken staan leuk of je ze nu saai vindt of niet. Sokken staan netjes vooral onder je zakelijke outfit daarentegen staan ze ook tof onder je sportieve outfit.

Een mode regel voor het dragen van sokken is dat je ze ordentelijk, niet slobberig of uitgelubberd draagt.
Kies een sokken design wat mooi staat onder een jeans, cargo of broek. Daarbij gelet op het kleurgebruik van je kleding combinatie.
Hou je van een sportieve of een rebelse look er is een groot sokken assortiment qua kleur en design die je perfect kunt combineren in jouw kledingstijl.
En be creative de kleur-, en design opstelling van je sokken kun je in stijl en kleur terug laten komen in de keuze van je stropdas, cap, pet of die leuke hat die wilt dragen.

Ben je geen fan van zichtbare sokken, footies dragen is een goede optie. Je ziet footies niet zichtbaar in je schoenen zitten daarentegen draag je weer wel het voelbare comfortabele gemak van de sokken.
Ga je liever blootsvoets maar niet het ongemak van het blootsvoets zijn, draag een paar leuke goede gemakkelijke slippers waar je gemakkelijk op weg kunt banjeren. Het liefst leuk gecombineerd bij je outfit want mode maken de man.

Gerelateerde berichten