| |

Hardcore Denim voor Mannen

G-Star Raw de jeansmaker onder de luxe denim streetwear, presenteerde zijn collectie: “Hardcore Denim” onlangs in het najaar.
Een schitterende uitblinker onder de herfst-, en wintercollecties ’19 van de streetwear in de denimindustrie.
De collectie is energiek en dynamisch, fraaie details op de denims, prachtige looks, uitstekende kwaliteit, pasvorm, comfort en functionaliteit.
Unieke kenmerken waar het merk bekend om staat.
Een top jeans collectie van het merk waar de broeken door details en functie uitstekend tot elkaar zijn verweven voor de jeansdrager.
De toffe collectie van het merk draait het om de puike details als knopen, ritsen, steken en naden. Coole denims waar de bodyline van de man in wordt geaccentueerd.

Hellaas niets gevonden.


Op zoek naar een nieuwe outfit? Je garderobe aanvullen met een coole jeans? Inspire je look..
Citishield Denim, stadse luxe denim streetwear gebaseerd voor het moderne stadsleven.
De 3D jeans heeft een knoopsluiting, slanke taps toelopende pasvorm, comfort en een opvallende handige naadpositie.
Langs de zijnaad van de jeans verbergt een verlengde rubberen rits een handige zak voor je telefoon.
De kontzak heeft een extra zak met rits waarin de portemonnee kan worden opgeborgen, handig en secure.
Een denim stretch met een waterbestendige coating.

Hellaas niets gevonden.


5650 3D Jeans, gebaseerd op de muzikale jazzstijl uit de jaren 50, is een relaxed tapered jeans.
De ontwerpers geïnspireerd door de houding van de trompettisten uit de jazzmuziek in ’50, hebben deze stijl toegepast in het 3D ontwerp waardoor het vervormde silhouet is ontstaan die de houding van de muzikanten van toen evenaart.
Een jeans in vintage stijl, een fit die los op de heupen zit met een versmalling naar de zoom toe, voorgevormde zakken aan de achterkant en muntzak.
De inzetzakken van de jeans zijn versterkt met een lederen rugnagel.
De jeans is gemaakt van denim waarbij chemie geen risico op levert voor mens en milieu door de Cradle to Cradle Certified Gold G-Star denimstof.

Tobog 3D Jeans, een fraaie denim in een relaxed tapered fit, kenmerkt zich door toegevoegde elementen aan het ontwerp als naden en ritsen die de broek meer vorm geven. Schuin geplaatste siernaden aan de binnenkant van de knieën, grote achterzakken met uitlopende ruwe ritsen, toegevoegde siernaden aan de voorzakken.
Het verouderingsproces in grijze en antraciettonen is ontstaan door de Archroma’s duurzame Diresul RDT-kleurstof die is aangebracht.
De jeansdrager creëert in deze broek een ontspannen look ’19.Een unieke look in superstretch? Ontdek de Coole Revend Skinny
Een klassieke 5 pocket denim met ritssluiting, door de ontwerpers gebaseerd op het uniform van de amerikaanse arbeidersklasse.
Een fraaie denim met toegevoegde details als dubbele riemlussen aan de achterzijde van de tailleband, leren accenten op de verstevendigde achterzakken vastgezet met grove stiksels.
De skinny fit zit comfortabel door de hoogwaardige superstretch.
De ripped stijl heeft destroyed details geaccentueerd door de afgeschuurde plekken en vervagingen.


Vergelijkbare berichten