Het geweldige haarmasker L’oréal Paris Elvive Total Repair 5

L’oreal voor prachtig haar

Het haarmasker van “L’oréal Paris Elvive total Repair 5” is een geweldig herstellend haarmasker. Voor wie een haarstructuur heeft waar je soms met geen borstel of kam doorheen komt. Zoals in mijn geval werken vaak de belovende conditioners met herstellende functies niet voldoende voor mijn haar.

Ik maakte de fout om een goedkoop haarmasker te gebruiken omdat het handig leek voor mijn portemonnee. Een foute keuze, mijn haar was na de behandeling net zo door kambaar als wanneer ik geen haarmasker of een goedkope conditioner zou gebruiken.

Waarom je beter geen goedkoop haarmasker kunt gebruiken

Een goedkoop haarmasker kan een ware pretbederver zijn voor je haar vooral wanneer je er het juiste van verwacht. Het gebruik van een (vaag) goedkoop haarmasker is aantrekkelijk om te kopen toch is er grote kans dat je haar na een behandeling er stug uitkomt wat je niet gewend bent van een goed merk. Al met al je bent niet happy met je haardos,

In mijn geval had het goedkope merk niet alleen de gewenste haarbooster gegeven. Mijn haarbos voelde letterlijk aan als touw, klitterig, onbehandelbaar en met geen borstel of kam doorheen te komen, not done, een foute keuze. Alhoewel ik normaliter niet van goedkope of slechte gerelateerde merken houdt wilde ik het een keertje uitproberen. Vervolgens ben ik naar de winkel gegaan om mijn vertrouwde merk L’oréal Paris Elvive total Repair 5 te kopen.

L’oréal maakt jouw haardos super happy

10% intens herstel met keratine

L’oréal vindt ik sowieso een top merk en weldadig voor mijn haar. Het masker voedt en herstelt de haarvezels en versterkt de haarstructuur. Mijn haar gaat er prachtig van glanzen het voelt na de behandeling heerlijk zacht aan.

Iedere haardos is anders, de één heeft nu eenmaal een gemakkelijkere haarstructuur dan de ander. In mijn geval ben ik super happy over de werking en het gebruik van dit haarmasker.

Voor een aantrekkelijke prijs kun je L’oréal Paris Elvive Total Repair 5 – 300 ml al kopen. Het intensief herstellende masker voor zeer beschadigd haar kun je jouw haar op een gezonde manier weldadig herstellen. Het bevat 10% intens herstel met keratine dat het haar herstelt en versterkt om 5 symptomen te bestrijden:

  • Ruw haar
  • Breekbaar haar
  • Droog haar
  • Stijf haar
  • Gespleten haarpunten

Gebruik van het haarmasker:
Het masker breng je aan op handdoek droog haar, twee á drie minuten in laten trekken en uitspoelen. Je haar ziet er prachtig uit en ruikt heerlijk. L’oréal heeft nog meer fantastische produkten waar je haar blij van wordt. Waarmee je een schitterende kapsels kunt creëren.

Vergelijkbare berichten