Het wonder met keratine

Keratine klinkt veelbelovend voor je haar, maar wat is keratine en wat doet het voor je haar? De toegevoegde keratine in shampoos, conditioners en haarmaskers helpen het haar te herstellen en te versterken. Je haar gaat er mooier, gezonder en zachter uitzien.

Wist je dat er van nature door je lichaam ook keratine (lichaams eiwit) wordt geproduceerd. Dit lichaams eiwit helpt je lichaam bij het vormen van je opperhuid, nagels en haar. In je lichaam zijn 54 keratines aanwezig onderverdeeld in type I en type II. In het type I zitten 11 soorten haarkeratines in type II zitten 6 soorten haarkeratines. De keratine zijn onder verdeeld in alpha en beta keratines. De alpha keratines zijn aanwezig in huid, haar en nagels.

Een haarbehandeling met keratine zorgt ervoor dat je haar er glanzend en zijdezacht uit gaat zien. Een keratine shampoo en conditioner die keratinehydrolsyaten bevatten kunnen ervoor zorgen dat je haar versterkt wordt en er glanzend uit gaat zien.

Prachtig lang haar Elvive Dream Lenghts

Wanneer je geen keratine behandeling wilt bij de kapper maar wel je lange haar goed verzorgen. Heeft L’oréal Elvive een shampoo speciaal voor jouw haarlengte.
Elvive Shampoo Dream lengths is een
herstellende shampoo met plantaardige keratine en castor olie. De shampoo zorgt voor
een intens herstel van de haarlengtes.
Ook de conditioner Elvive Dream Lengths werkt fantastisch, het bevat keratine en castor olie om je haar snel te ontwarren wat bijdraagt tot het verminderen van haarbreuk.

Vergelijkbare berichten