| |

Je bent kaal en hebt geen baard

Blote kin, wellus niettus, weg ermee!

De één ziet er verbazingwekkend goed uit met een kaal hoofd, voor de ander is het een “sta-in-de-weg”.
Sommige mannen vinden een kaal hoofd prima en verdoezelen zo waar als het kan de uitbundige drank & snack (six)packer. Terwijl de ander liever grijs is met een buik die in vol ornaat over de broekriem hangt en klaagt dat zijn kleding te krap zit. Intussen dit alles liever heeft dan een kaal hoofd en mr. Bold genoemd wordt.

Kaal of niet kaal, is een kaal hoofd dan zo erg? Nee! want bedenk nu zelf dat het gefocust naar je hoofd binnenkort verleden tijd kan zijn. Je hoeft er ook nog eens niet veel voor te doen, tenminste in het begin dan hé. Stop met scheren en neem een vader abraham baard! Het leuke van een baard is dat het de vorm van je hoofd verandert en je bepaalde delen van je gezicht kan bedekken die je liever niet wilt laten zien. Met wat creativiteit vindt je de juiste baardstijl waarmee je uiterlijk verandert die past bij jouw stijl. Want ja een baard staat goed en mannelijk en dat zijn  nu juist de dingen die wij graag willen.

Je weet niet waar je moet beginnen? Je kunt de barber bezoeken en op het internet zijn diverse baardgidsen die jouw alvast weg wijs maken in je zoektocht hoe je het beste je baard kunt verzorgen, trimmen en groomen.  Om je baard goed en mooi te onderhouden heb je baardzeep, baardolie, baardbalsem, baardwax en baard conditioner nodig, het zijn producten die een must zijn voor de verzorging van je huid en baard.
Gezichtshaar laten groeien vergt tijd, ondertussen kun je opzoek gaan naar een leuke baardstijl er zijn volop baardstijlen en baardmodellen te vinden waarmee je in een handomdraai een idee kunt krijgen welke baard stijl jou het beste staat.

Heb je al een baard en opzoek naar een baardolie?
enkele suggesties:
Pacinos baardolie;
Een olie die de haarfollikels  regenereert en stimuleert om de baard gezonder te laten groeien. De olie bevat essentiële oliën en zorgt ervoor dat de baard een mooie glans krijgt.

Edwin Jagger sandalwood baardolie;
De baardolie van Edwin Jagger conditioneert en verzacht het baardhaar.
De baard zal heerlijk geuren en glad aanvoelen met deze baardolie.

Barberism Baardolie;
De olie hydrateert, kalmeert en stimuleert de huid en de baard.
De olie heeft een verfrissende geur.

Vergelijkbare berichten