|

Jouw benen zien er prachtig uit in deze panty’s

In een panty zien je benen er altijd mooier in uit.

Panty’s zijn helemaal hot!, ze zijn verkrijgbaar in diverse deniers, mooie structuren en kleuren.
Ben je opzoek naar een stijlvolle panty dan kun je met alle gemak een keuze maken uit verfijnde of opvallende details.
Voor je uitbundige mood is er volop keuze waarmee je je outfit kunt combineren, zowel effen als kleurrijke panty’s en maillots.
Modieuze of een klassieke look? Mat of een satijnen look? de mode is veelzijdig op gebied van kousen voor vrouwen. De oneffenheden op je benen camoufleren? Probeer een panty te dragen in een hogere denier, een minder opvallende kleur of kies voor een maillot waarin je benen mooi tot zijn recht komen. Welke vrouw wil nu niet haar benen laten zien in een mooie panty? Stijlvol, trendy of klassiek, panty’s zijn er om gedragen te worden waarmee je je kleding mooi mee kan combineren. En het geeft je ook nog eens een vrouwelijke boost Voilà.

Een panty zou geen panty zijn….. Wanneer je er haaltjes of een ladder intrekt en dan hebben we het nog niet eens over de pasvorm. Juist de pasvorm en die ladders. Een heikel onderwerp waar je het misschien graag over wilt hebben met je vriendinnen. Het is nu eenmaal een grote irritatie bron onder de panty draagsters dat dit rekbare modieuze dingetje vaak in maat te groot of te klein valt. Te strak om je billen, heupen of bovenbenen zit, het kruis knelt of afzakt en je gedurende de dag je panty kan gaan ophijsen. Nou laat maar! bij de gedachte alleen al heb je geen zin om dat ding te gaan dragen.

Een goed zittende kwalitatieve panty is een aanrader, want wanneer je kiest voor een mindere kwaliteit kan deze wel eens fout vallen in de pasvorm. De panty vertoont vaak eerder ladders en haaltjes. Ladders zijn vervelend en irritant het gevolg gooi het rekbare dingetje maar weg in de prullenbak. Dan is de ladderstop panty of anti ladder panty genoemd een uitkomst, toppie in zijn eenvoud en geen irritaties bedenk je je nu. Laten we wel reëel blijven, van de antiladder kan je niet verwachten dat deze tot in weken of maanden kan blijven dragen. Droom maar lekker verder in je YouTube missie op zoek naar de “niet stuk te krijgen panty”.
Voor een goed zittende pasvorm zijn de kwalitatieve kousen sowieso fijn om te dragen verkrijgbaar in mooie patronen, prachtige details, kleuren en elegantie. De beenmode van Kunert en Wolford zijn merken van de kousenbranche die prachtige beenmode verkopen.
Waaruit je een keuze kunt maken uit diverse kleuren, ontwerpen, details en deniers.

Kunert en Wolford
Het Duitse bedrijf Kunert is sinds 1907 actief in de kousenbranche, het bedrijf presenteert zich met het motto “passie voor benen”. Het merk produceert en verkoopt beenmode als panty’s, naadpanty’s, kousen, panty-kniekousen, leggings, voetjes en sokken.
De premium kousen worden vervaardigd uit de beste materialen met verfijnde details, de kousen zijn naar gelang verkrijgbaar.
Het luxe kousenmerk Wolford produceert en verkoopt sinds 1949 lingerie, shapewear en beenmode.
Beenmode als: panty’s, kousen, panty kniekousen, maillots en leggings.
Beide merken hebben beenmode in het assortiment bestaande uit een goede kwaliteit en pasvorm, verfijnde details en elegantie, prachtige patronen en ontwerpen, diverse diktes in deniers, mooie effen als kleurrijke panty’s in mat of satijnen look.

Vergelijkbare berichten