Kies je bestemming en ga heerlijk op vakantie

De zomer knipoogt je tegemoet de reis voor de vakantie kan beginnen. Landschappen, bossen, duinen, meren, prachtige zeeën en het mooie zomerweer zijn de ingrediënten voor je een mooie fiets-, trek-, auto of camping vakantie. Genietend van de prachtige natuur of kustgebieden in het mooie zomerweer om je heen waar je tijdens de reis hier en daar geniet van een heerlijk samengestelde picknick tijdens je vakantie. Op de achtergrond van je smartphone laat de Breakzy app je eenvoudig zien of er leuke bezienswaardigheden te zien zijn in de omgeving, picknick plekken of de camping waar je naar opzoek bent om die nacht te kunnen overnachten.
Uiteraard zijn er nog vele leuke andere apps die jou hier weg wijs in helpen.

Fiets vakanties zijn leuk en ontspannend om te doen
Een fiets vakantie is vooral een uitdaging waarbij je geniet van de buitenlucht en de natuur om je heen. Je bent lekker actief bezig en ziet onderweg de mooiste plekjes als karakteristieke dorpjes, jachthavens, boeiende landschappen die je vaak niet ziet wanneer je met de auto op reis bent. Daarbij overnacht je vaak in de natuur en wanneer je daar geen behoefte aan hebt vanwege het weer of dat je liever in een bed slaapt in plaats van op een slaapmat is de keuze snel gemaakt om te overnachten in een hotel of bed of breakfast.

Op de bollefooi vakantie of toch liever niet

idyllisch stadsgezicht

Van een auto vakantie kun je ook genieten, door deels gebruik te maken van een alternatieve route. Je komt dan niet binnen een X aantal uur op de plaats van bestemming zoals bij de snelste route maar vaak geniet je meer van de mooie omgevingen die je ziet, de genomen koffie rustpauze of uitgebreide lunchpauzes. Het voordeel is ook dat je vanuit de auto meer kunt genieten van prachtige landschappen, kustgebieden of idyllische dorpjes en kleine stadjes die je onderwijl kunt bekijken, die je doorgaans niet ziet of doorkruist wanneer je een snelweg route neemt.

Een op de bollefooi vakantie is toch wel een issue voor sommigen vakantie genieters, het is een uitdaging en het kan zeker de nodige stress geven. Met de boekings app die waarschijnlijk volop staat te knipperen op de smartphone is toch wel een uitdaging te noemen of je voor die nacht een goede of redelijke slaapplek kunt vinden. Reizigers die vaak op de bollefooi gaan vinden zo’n vakantie soms toch iets hebben van een avontuur, omdat ze vaak op plekken komen die ze als fantastisch ervaren of op plekken die het net niet waren en dat er uitgeweken moet worden naar een andere vakantieplek dan dat zij voor ogen hadden.

Wanneer je geen bolle fooi vakantie vierder bent maar een ware vakantieplanner dan is het wellicht handig dat je kiest voor een prijspakkervakantie waar je alles ruim van te voren boekt en je geen zorgen hebt over de camping, het vakantiehuis, appartement of caravan, dat je verzekert bent van je vakantiebestemming die je voor ogen hebt.

Vergelijkbare berichten