Kom op mannen zweten is fun

Geen excuses om niet te kunnen sporten, laat die zweetdruppels opkomen door te gaan bewegen, stil zitten, zonnebaden of in de volle zon achter je laptop werken kan natuurlijk ook.
Zweten is zo gezegd een gezond proces van het lichaam, irritant?.. soms. Vergeet de zweetdruppels die langs je lichaam gaan en chroom je niet voor jouw denkbare opkomende zweetlucht waar je zo’n hekel aan hebt want dat valt best wel mee, het hoeft geen obstakel meer te vormen.
De oplossing ligt binnen handbereik “de deodorant”. Duh..? Inderdaad, niet zo’n bugetdingetje voor een euro waarmee je jouw oksels insmeert en je vervolgens na een uur kunt gaan douchen omdat de zweetlucht te wensen overlaat. Nee zo’n deodorant kan linea recta de kliko in, wat jij nodig hebt is een deodorant die werkt voor de aankomende 24 uur het liefst 48 uur dan ben je verzekert van een fris gevoel.

Zomer shirts

Niet alleen het gebruik van een deo ook enkele aanpassingen kunnen bijdragen tot het verminderen van een zweetlucht.
Dagelijks douchen zowel voor en na het intensief sporten.
De deodorant op de juiste manier gebruiken.
Een goed werkende deodorant met een 48 uurs bescherming gebruiken.
Schone ademende kleding dragen.
Vermijdt kruidig voedsel, alcohol en overdadig gebruik van cafeïne.

Een deodorant gebruik je op de juiste manier door deze aan te brengen op een droge huid een deo aanbrengen op een (wat) vochtige huid heeft het nadeel dat deze niet volledig werkt. Ben je vaak onderweg en wil je graag een fris gevoel tijdens drukke dagen dan is een compressed spray een handige deodorant.
Wanneer je overmatig of denkt dat je overmatig zweet dan kun je de maximum protection gebruiken voor een fris gevoel.

Zweten kan wel of ook weer niet een geurend obstakel zijn voor een getraind of ongetraind lichaam.
Hoe dan ook je lichaam glinstert tuurlijk wel eventjes mooi van al dat overtollige zweet, of je nu een sporter, zonnebader, thuiswerker, vakantieganger, vrijedag genieter of een hardwerkende in de zonnige buitenlucht zonder shirt aan met een sportbroek, Iron denim, Chasin Trigger.S Duke short of een ego jeans aan.  Zweten is sowieso vanaf nu fun! Gebruik jouw uitgekozen heerlijk geurende deodorant en laat je zien in je zomerse sportieve of casual look!

Merk zomer shirts & shorts mannen

Gerelateerde berichten