Lange of korte jassen?

Welke jas wordt het? De korte jas is sowieso tof en gemakkelijk in draagcomfort, lange jassen zijn weer superhandig wanneer het Hollandse weer zijn slechtse kant laat zien. Lange jassen zijn ook trendy, ligt er natuurlijk wel aan welke stijl bij jou het beste past.
Ben je een vrijbuiter die liefst in de natuur vertoeft of werkzaam in de buitenlucht? Dan is zo’n lange of half lange klassieke jas voor die dag niet echt jouw ding. Toch is de klassieke lange jas stoer! Om zo’n mooie jas te dragen hoef je geen observer van de beurshandel te zijn. Nee ook zo’n jas kan jouw super tof staan.

Lang of kort, hoelang ben je? en wat draag je het liefst. De stelregel voor jassen is doorgaans korte jassen voor kortere mensen en lange jassen voor langere mensen. Handig hoor zo’n moderegel, nou nee hoor… Even de zin doorhakken en veranderen: “korte jassen zijn ook voor lange mensen”, hoe eenvoudig is dat. Jouw lange lengte doet er niet veel meer toe. Korte jassen kun je eindeloos combineren met je outfit, een stoere longsleeve, trui of hoodie eronder. In een klassieke jas niet? Jahoor, het is hot om je hoodie te dragen over een klassieke jas, supertof en handig.

Bekijk hier alle jassen van CHASIN, Calvin Klein, Cast iron, PME, FRED Perry, Levi’s en vele andere top merken!

Je outfit bij elkaar shoppen

Hellaas niets gevonden.

Bekijk hier alle jassen van CHASIN, Calvin Klein, Cast iron, PME, FRED Perry, Levi’s en vele andere top merken!

Hellaas niets gevonden.

Vergelijkbare berichten