| |

Leuke hippe trendy dames zomertops

Een leuke hippe trendy dames top is één van de kledingstukken die onmisbaar is in je zomer garderobe. Je mooie zongebruinde schouders en armen laten stralen in een mooie kwalitatieve top is zomers en staat super vrouwelijk. Wanneer je tops verouderd zijn, niet meer up-to-date of je zomer garderobe toe is aan een zomer switch? De merken Arket, Nikkie, Bruuns Bazaar, Expresso, Mango en Ba&sh hebben prachtige stylishe tops in hun zomercollectie.

Tops waarin de vrouwelijke schouderlijn, armen en taille tot hun recht laat komen. Wulps, slank of volslank de tops laten het vrouwelijk silhouet prachtig tot uiting komen. Wanneer je opzoek bent naar kwalitatieve mode in een plussize maat (maat 38 t/m 58) is het merk Yoek een aanrader. De zomer kledingcollectie van het merk is trendy, kwalitatief en elegant. Yoek heeft prachtige kledingstukken in de zomer collectie waarin de curvy dames zich happy, zelfverzekerd en prettig in voelt.

Arket het merk waarin je deze zomer gezien wilt worden

Het Zweedse merk Arket is een uitblinker een merk waarop je verliefd wordt. Het verkoopt prachtige kleding van maat 34 t/m maat 44 gemaakt van kwalitatieve modestoffen. Passend te combineren met een leuke trendy, sportieve of zakelijke outfit als een rok of broek.

Arket heeft ook een breed assortiment op het gebied van design, mode, geuren, beauty en functionele huis artikelen.

Arket is speciaal te noemen het heeft meer dan 200 mensen die werken voor het merk:
ontwerpers, architecten, patroon makers, producenten, chefs, kopers maar ook hardlopers, artiesten, vaders, moeders en lezers.

De Arket missie is de kwaliteit tot een duurzaam ontwerp toegankelijk te maken voor de samenleving. Een positieve verandering in de mode en design industrie te stimuleren wat te zien is bij het Zweedse merk.

Waarom je happy wordt van kwalitatieve kleding

Kwalitatieve kleding is niet alleen mooier om te zien dan budget kleding. Het gaat veel langer mee voordat het kledingstuk lelijk en versleten is. De kleur(en) en stoffen blijven langer mooier. Natuurlijk is het de vraag of je budget het toelaat om kwalitatieve kleding te kunnen kopen. Alhoewel bijvoorbeeld een kwalitatieve top in aanschaf duurder is dan een budget top daarentegen heb je er veel langer plezier van. Het behoudt de kleur en uitstraling en blijft langer mooi na het vele dragen en wassen ten opzichte van een budget top. Waar de kleur sneller vervaagt, het kledingstuk soms krimpt of uitlubbert, slijtage plekken snel te zien wat afbreuk doet aan je outfit.

Vergelijkbare berichten