Mannen stijl in kleur je boxershort bij elkaar

De leukste boxershorts om boven je broekband te dragen

Of je nu graag een strakke of wijde boxershort draagt, een saaie short is vandaag geen optie. Laat je zomerse fashionable ondergoed zien. Opvallende kleuren, te gekke designs, rustige motiefjes of all over de top looks alles kan. Stijl erop los met de boxershort.

Een boxershort in het opvallend rose, blauw, geel, groen of in het rood is een styl ees zomers iets om te dragen. Een leuke boxer dragen is net zoiets als het dragen van een paar toffe schoenen. Gezien worden in een mooie leuke boxershort geeft jouw net toch meer dat verzorgde gevoel om de dag, avond of nacht te beginnen.

Een boxer zonder merk op de elastische band is not done, door het merk te showen kun je jouw outfit in lagen mooi in kleur en stijl combineren. Een zoete, harde of opvallende kleur een all over print of all over de top kleurijke boxershort, geeft je outfit een stylish en stoer tintje.

Een fashionable leuke tip is o.a. een licht blauwe jeans te combineren met een geel, groen, paars of wit shirt. Om de kledingstijl wat zoetig of hard in kleur over te laten komen kun je ervoor kiezen om een boxershort in rose te dragen met bijvoorbeeld een zwarte band. Je creëert met deze kleuropstelling een mooi effect.
Het leuke is om de elastische band van de boxer met daarop het merk boven de broekband uit te laten komen, wat je outfit een stylish look geeft.

Merk Boxershorts voor mannen

Gerelateerde berichten