Mannen vier de zonnige zomerse zomer

De zomer is zonnig, warmere temperaturen, lekkere zomerse buitenlandse gerechten, drankjes en vooral gezellige vakantieoorden.
Een vakantie naar Mexico en genieten van de siëstas sla je dit jaar over. Het buitenland is leuk maar Holland is tof. Genieten van het mooie Hollandse landschap, de gezellige terrasjes, leuke kroegen, heerlijke gerechten uit de restaurants, lekkere pizza’s en italiaanse ijsjes weglikken bij de ijssalon of ijscoman.

Relaxed thuiskamperen, tuinloungen, chillen, barbecuen met een wijntje of een sangria doe je gemakkelijk in je tuin, het terras of op het balkon.
Een zomer vol leuke dingen om te doen en zeg nu zelf hoe leuk is het om zelf als bartender lekkere cocktails te maken. Als dorstlesser kun je een koel biertje drinken maar een lekkere traditionele Mexicaanse sangria volgens de Mexicanen maak je zo:

Ingrediënten:
180 ml suiker
1 geraspte citroenschil
1 geraspte sinaasappelschil
125 ml citroensap
125 ml sinaasappelsap
375 ml mineraalwater,
Aantal ijsblokjes
1 fles gekoeld rode wijn het liefst vino mexicano.
Mis je de fruitstukjes..? kun je naar smaak een portie uitgelekte fruitmix of vers fruit toevoegen.
Meng alles door elkaar in een kan.

Voor jou kan de zomer niet meer stuk, nu nog opzoek naar leuke zomerse jacks, shirts, shorts of een te gekke jeans. Je garderobe kast uitpluizen en opruimen, plaats maken voor nieuwe zomerse shirts waar je blij en zomers van wordt.

Voor wat zomerse inspiratie zie hieronder een paar leuke items.

Vergelijkbare berichten