Najaars kleding en toffe schoenen voor mannen

Zomerkleding en overjarige najaars kledingstukken opbergen die je liever niet meer wilt dragen is één van die todo herfst dingen die momenteel toevallig? boven aan je lijst staan van “dit moet nog gedaan worden”. In een vrije tijds moment of wanneer je uitgekeken bent tijdens het slechte herfstweer op één van je streamingsdiensten.
Wanneer je garobe sowieso een aantal nieuwe kledingstukken kan gebruiken en waarmee je ook nog eens behaaglijk en trendy het najaar door komt is het ook nog eens een leuke optie om schoeisel te shoppen die bij je kledingstijl past.

Wat nou schoeisel? een schoen is een schoen toch? En die oude schoenen lopen nog prima, Uh ja en nee

Je hebt leuke, domme, toffe, sportieve, classy schoenen en ga zo maar door of schoenen van: “dit zijn tuttige maar wel warme schoenen”.
Toch blijft het een feit de ene schoen is de andere schoen niet. Je kunt kiezen voor een schoen met een toffe look voor een schappelijk prijsje en een bad voetprofiel. Maar dan moet je er niet raar van opkijken dat je binnen de korte keren last van je voeten, tenen of hielen krijgt. En je zo snel mogelijk opzoek wilt gaan naar een goede dempende inlegzool of een paar andere nieuwe schoenen. Leuk om te doen maar vaak niet handig voor je portemonnee.
Aangezien dit hoofstuk niet gaat over voetproblemen en inlegzolen maar louter om de schoenentrend van deze herfst en welke kleding erbij past is de schoenentrend van dit najaar de tijdloze schoen, de running sneaker de hoge sneaker en de boots.

De sneakers zijn prima te combineren met een herfst outfit. Wil je liever een rustiger stijl kun je kiezen voor een paar mooie instappers in de kleuren bruin of marine blauw. Ben jij het type die graag een paar boots aan zijn voeten draagt en ook nog eens een liefhebber van PME dan is de veterboot van dit merk een aanrader voor je.
PME is zo’n merk die met zijn schoeisel als de veter boot een klasse en een stoerheid laat zien waarmee je desgewenst de PME broeken, truien, shirts en niet te vergeten de jassen en jackets goed mee kunt combineren. De boots zijn warm stoer en super tof om te dragen. PME is een must to have maar niet alleen dit merk wat dacht je van chasin resa gemaakt van leer, suede en nylon of de schoenen van Vans UA SK8-HI gemaakt van suede. Toffe schoenen die je prima kunt combineren in de looks van deze merken.

Hellaas niets gevonden.

Vergelijkbare berichten