| |

Natuurlijk verzorgde make-up er tip top uitzien!

Je wilt er vandaag tip top uitzien het liefst met een flawless make-up look met een mooi en een verzorgd uiterlijk voel jij je goed en zie je er stralend uit.
Een make-up look in de kleur en styling die goed past bij je outfit zie je er leuker uit. Een passende kleding stijl, mooi verzorgde make-up, leuk kapsel, sieraden, accessoires en schoenen geven een boost aan je innerlijk en uiterlijk.
Vervaagde of uitgelopen make-up door (sport) activiteiten, fietsen in de regen naar je werk. Zweten tijdens drukke kantooruren dat je met een glimmend hoofd rondloopt zijn één van die bekende make-up troubles die je wilt voorkomen. Een waterproof make-up is handig je voel je zekerder om die dag verzorgd en stralend voor de dag te komen.

Waarom een waterproof make-up?

Make-up op waterproof basis zijn ideale producten om te gebruiken.
Vooral wanneer je regelmatig aan je gezicht zit of last hebt van haren die door je frivole kapsel in je gezicht kriebelen.
Wanneer je werkt in te warme werkruimtes waar de airco niet aanwezig is kan een waterproof make-up product handig zijn om te gebruiken. Het tussentijds bijwerken van je make-up heb je vaak geen tijd voor wanneer je agenda vol staat met planningen en afspraken.
De één veegt en zweet eerder in haar gezicht, eet en drinkt vaker tussendoor. Je make-up gaat plakken en afgeven en je lipstick is vervaagt.

Een waterproof product als een foundation, mascara, eyeliner, oogschaduw of een langer zittende lipstick kun je voorkomen dat je make-up uitloopt of minder snel vervaagd.
Een goede basis is om een goede hydraterende foundation te gebruiken voordat je eyeliner, mascara en oogschaduw gaat aanbrengen.

Een foundation is één van de favoriete beauty producten die het mogelijk maakt om je gezicht er natuurlijk uit te laten zien. Niet elke foundation egaliseert en maakt de huid gladder en mooier voor een natuurlijke look.
Het ligt aan het type huid of het veel, weinig tot geen oneffenheden heeft.
Met een goede hydraterende foundation die geschikt is voor jouw huid kun je binnen no time een perfecte egale look creëren. Ideaal wanneer je er vermoeidheid uitziet of ongewenste vlekjes en pukkeltjes wilt verbergen. Door het gebruik van een goede hydraterende foundation die past bij jouw type huid en huidskleur creëer je een gladder en mooiere uitstraling in je gezicht.

Waterproof foundation Extreem cover make-up SPF 30

Voor je overgaat om je kleurrijke make-up kit te openen voor het aanbrengen van oog make-up, brushes tot aan lipstick.
Kun je ervoor kiezen om je gezicht te voorzien van een hypoallergene foundation. Vooral wanneer je een kleurtje nodig hebt of er zichtbaar vermoeid uitziet na een onrustige nacht of te druk in de weer bent geweest. Met een goede foundation kun je oneffenheden goed camoufleren en egaliseren.

Een uitstekende waterproof foundation is Dermacol Cover een foundation die ook geliefd is bij visagisten.
De foundation bevat een SPF 30 om de huid te beschermen tegen zonnestraling het is hypoallergeen en vrij van conserveermiddelen.
De foundation verbetert zichtbaar de uitstraling van je huid, de crème is extreem dekkend heeft een prachtig langdurig effect en bevat een uitstekende camouflerende werking. Deze foundation is door zijn dekking geschikt om oneffenheden en huidafwijkingen in het gezicht te coveren. Door de egaliserende werking van de crème kun je pigmentvlekken verbergen en oneffenheden in je gezicht als tekenen van vermoeidheid elimineren. De Dermacol Cover zorgt voor een fluweelachtige matte uitstraling van de huid. Een crème verkrijgbaar in verschillende tinten, wanneer je liever eerst de crème wilt uitproberen? er is een miniatuur tester verkrijgbaar met een inhoud van 4 gr.

Make-up toepassen met de Augmented Reality functie

De basis met een foundation hebt je aangebracht, je wilt jezelf opmaken voor een mooier uiterlijk.
Niet altijd even gemakkelijk om de perfecte make-up look te creëren. De ene dag zit het mee de andere dag zit tegen wanneer je make-up aanbrengt op je gezicht. Soms ga je gehaast aan de slag of ben je de avond tevoren snel gaan zoeken naar tips om snel en vakkundig als een visagiste je gezicht te kunnen opmaken.
Niet iedereen is thuis in het opmaken voor de perfecte make-up look, het vergt enige inzet en ervaring om er prachtig uit te zien. Via social media zijn er varia aan video’s te vinden die je op weg helpen om de perfecte look bij jezelf te creëren.
In de Pinterest app is het mogelijk om via de AR (augmented reality functie) een technologie waarmee je een make up trend kunt toepassen om je geliefde kleur te kopen bij “Lancome, YSL, Urban Decay of NYX Cosmetics”. Je kunt de tool in de app ook gebruiken om te filteren op je eigen huidskleur bereik.

Vergelijkbare berichten