|

Prachtige nagels met de coatings van O.P.I.

O.P.I. Nagellak is  “de nagellak onder de nagellakken“.
Dit merk heeft een schitterende uitgebreide trendy kleurencollectie aan nagellakken. Of je nu gaat voor de “Purples, de Reds” of je kiest een nagellak uit de schitterende “Nicki Minaj”. Bij O.P.I. kun je een trendy keuze maken uit de vele kleuren die dit merk aanbiedt.
Dit merk maakt nagellak waar je op kunt vertrouwen, nagellak die tegen een stootje kan met een perfecte kleurdekking.

Dit merk biedt niet alleen een keuze aan uit de vele kleuren die verkrijgbaar zijn, het heeft ook hoogwaardige producten voor je nagels. Wil je dat jouw nagels sterk en mooi gaan groeien dan kan de “Natural Nail Base Coat” van dit merk wat voor je zijn.
Deze sneldrogende coating voor je nagels maken je nagels mooi en sterk. Een prima coating om te gebruiken als de perfecte basis voor jouw nagellak.

Optimale bescherming en oneffenheden egaliseren
Wanneer je jouw natuurlijke nagels optimaal wilt beschermen, is de “Natural Nail Strengthener” een goede basis als lak. Deze zorgt ervoor dat jouw nagels mooi blijven groeien met de gewenste optimale bescherming.

Wanner je geen vlekken wilt hebben tijdens het drogen kan de ” Top coat” een uitkomst bieden.
Deze coating voorkomt dat er op jouw nagels vlekken gaan ontstaan tijdens het drogen.  Het is een lak die een gladde en glanzende bescherming geeft op jouw nagels.

Met de “Rigde Filler” kun je de oneffenheden op jouw nagels egaal krijgen.
Een goede lak die natuurlijke zijde bevat en ervoor zorgt dat jouw nagels mooi glad worden.

Om verkleuring van je acryl nagels tegen te gaan heeft O.P.I. de “Acrylic Nail Base Coat” uitgebracht, een perfecte coating die verkleuring voorkomt en zorgt voor mooiere nagels.

Er is keuze genoeg aan Coatings om jouw nagels perfect te verzorgen, zodat jij na het aanbrengen van je favoriete nagellak, met plezier van jouw nagels kan gaan genieten.

Vergelijkbare berichten