| |

Shop een Mugler voel je een Celeb

Goed nieuws voor de modeliefhebbers onder ons. Altijd al gedroomd om er als een celeb uit te zien in de kledingstijl van Mugler? Het bekende designers prêt-à-porter merk alom bekend om zijn heerlijk ruikende parfums en om zijn inspirerende en gedurfde modestijl. Is de samenwerking aan gegaan met de bekende modeketen H&M [Hennes & Mauritz AB]

De krachtige mode collectie is schitterend om te zien dat zich kenmerkt door de dynamische Mugler looks waaronder ook remakes uit het archief. Wat ons als vrouw happy maakt!

De creatie van de Mugler vrouw

De inspirerende creatieve visie van Mugler is veelzijdig wat zich kwalificeert in de schitterende mode collectie. Het merk heeft een vernieuwde vrouwen cultuur gecreëerd geschikt voor de zelfbewuste moderne vrouw. Waarin de vrouw een dynamische prachtige aantrekkingskracht uitstraalt door de kleding die zij draagt.

De vrouw ziet er niet alleen prachtig uit in haar gekozen kleding haar bewegingen laat een perfecte weergave van de uitstraling van het vrouwelijk silhouet zien. De modecollectie van het designersmerk laat het vrouwelijk figuur sterk tot zijn recht komen. Het merk omschrijft de uitdaging zoals Mugler het ziet: ” de essentie van de prêt-à-porter collectie te behouden in combinatie van het eigentijdse beeld “de Mugler vrouw te creëren.”

Vergelijkbare berichten