|

Stijlvolle kleding wat moet een man daar nu wel of niet mee?

Toffe kleding is één, Stijlvol is twee, Gezien worden is drie, Gezichtsverzorging is Vier, Wintergeur is Vijf.
Geen onbelangrijk detail is een frisse coiffure, tuurlijk niet vies van de oude spray of te stijf van de gel. Je baard verzorgd,  niet te vettig van de wax of baardolie. Blitz en Cool is voor jou de insteek om indruk te maken op die knakker van de outbound marketing of die knappe brunette van de klantenservice.  Vooral op Sjors de hoogst irritantste collega van het bedrijf die als een womanizer de dames bij de koffieautomaat ginnegappend op zijn hand krijgt.

Nee voor jou is het cruciaal om er smetteloos en stijlvol uit te zien.
Eruit zien als Piet Flut laat je liever over aan Hendrik de buurman in je straat verderop, die je telkens met enige afschuw en verbazing gadeslaat. Die het liefst in verwassen kleding rondloopt van jaren geleden met vet haar en riekende oksels, wat je neus binnendringt wanneer je hem passeert.
Jouw kledingstijl wijkt sterk af met die van Hendrik, jouw voorkeur is stijlvol, frisse bodygeur en een fris kapsel.

Maar waarom zou jij nu kiezen voor een smetteloze stijlvolle te stijve outfit? nou gewoon dat is helemaal jouw stijl niet. Jij gaat voor gewaagd met een ietsiepietsie wat wel ook erg hot is anders stijlvol! Je laten zien in je hoodie met een stoer logo of net weer niet.  Nix geen overdreven te nette pantalon en heren overhemd. Nee jij wilt uitblinken met je outfit in een stijl die bij jou past. Juist daar draait het om: jouw stijl is jouw ding, weg met dat voorgeschreven modebeeld, dat overdreven gedoe van de designers. Het gaat om de streetwear dat is hot en cool. Juist een hoodie die je stoer kunt combineren zelfs onder je colbert of stijlvolle jacket dat is nog eens wat anders. En je bent ook nog eens slim verlost van je stropdas. Het is jouw dag om eens lekker uit je bol te gaan en met je kleding te gaan combineren. Je zal eens laten zien hoe jij er goed uit kan zien. Tadada….!

Hoodie’s je kan er van dromen je kan er ook een kopen en handig tijdens de winterkou.
Een jeans van PME Legend, en G-star Raw Jeans of Chasin die tof te combineren zijn met één van de hoodie’s van Ballin Anorak, Calvin Klein of Fred Perry in dit seizoen.

Hellaas niets gevonden.
Hellaas niets gevonden.

Vergelijkbare berichten