Stoere chasin joggers die perfect passen bij deze belachelijk mooie resa sneakers

De joggers en Chino’s van Chasin zijn broeken die giga stoer staan vooral bij de Resa sneakers. Deze casual sneakers zien er opvallend mooi en gelikt uit! Het ontwerp van de schoenen is mega tof en zijn een goede keuze om de schoenen te combineren bij een jogger of chino!
Vooral doordat deze broeken een comfortable fit en look hebben is het een perfecte kleding combinatie. Het zijn broeken waarin je prima kunt werken, studeren, loungen, chillen of simpelweg te dragen tijdens het uitvoeren van welke hobby of interesse dan ook.

Easy kleding zit comfortabel.

Mannen die nog niet zijn overgehaald voor de jogger of chino, kom uit je comfortzone en probeer een broek die easy is om te dragen. Uiteraard is een jogger niet de broek van een maatpak of de denim maar heeft het wel de souplesse van een broek die je graag aan wilt hebben.

De jogger heeft nu eenmaal net wat meer style dan de joggingbroek, het jogger model lijkt op de fitting van een joggingbroek toch is het verschil duidelijk aanwezig.

De chino als de jogger hebben meer stijl, souplesse, staan stoer, sportief, tikkeltje robuust en het bevat een touch waarin je graag gezien wilt worden. Ze zijn goed te combineren met een mooi shirt, tshirt, sweater, trui of hoodie.

Jezelf kleden in de good vibes outfit

Bij een gemakkelijke comfortabele broek hoort een cozy casual schoen met een stoere look. Je outfit combineren is niet altijd even gemakkelijk.
Jezelf kleden voor good vibes kun je de dag goed mee starten. Het geeft je sowieso een boost voor een positief humeur.
Met dit merk kun jij je kleden in looks die mooi staan en gemakkelijk om te combineren. En je wellicht ook nog eens de good looking good vibes geven dat jij je helemaal top voelt in de kleding die je draagt.

Good vibes kleding is tof.

De Chasin Resa sneakers zijn mega stoer om op te lopen!

Bij een casual outfit hoort het dragen van schoenen in een casual look.
Zo ook is daar de Chasin Resa, perfecte schoenen en hebben een mega stoere look. De schoenen zijn door hun opvallendheid tussen zwart en wit het kijken waard. Het zijn schoenen die sowieso perfect te combineren zijn bij een stoere easy outfit.
De onderkant van de zool heeft een apart dessin, de ribbels en ruiten zorgen voor een leuk effect op de zool wat goed zichtbaar is tijdens het lopen.

De bovenkant van de schoenen is voorzien van suede, leer en een ripstop nylon. De veters vallen extra op door de tweekleurige schakering in de kleuren zwart met wit.
De tong van de witte als de zwarte sneakers zijn voorzien van een extra gevoerd schuim wat bijdraagt tot het comfort. Conclusie de Resa sneakers zien er super vet uit om te dragen vooral onder een chasin resa broek maakt het de outfit totally compleet.

Om wat kun inspiratie op te doen in welke look jij gekleed wilt gaan kun je gaan voor een chino of jogger ze zitten goed en staan je zekers tof en stylish.

Hellaas niets gevonden.

Ben je uitgekeken op je oude sneakers en lijkt het je not done om deze te combineren bij je nieuwe jogger dan zijn de Chasin schoenen iets voor jou. Ze zien er te gek uit en passen goed bij je outfit. Joggers en sneakers doen het altijd goed tijdens een avondje bankhangen, chillen met je vrienden, thuis, in de kroeg, tijdens het darten, gamen of tijdens werkzaamheden waar je niet gezien wilt worden in een alledaagse broek. Ben je geen voorstander van joggers en sneakers dan kun je in de “store up here” een leuke chino, overhemd of een ander stoer kledingstuk vinden die aan jouw wensen voldoet.

Vergelijkbare berichten