Mannen

Stoere chasin joggers die perfect passen bij deze belachelijk mooie resa sneakers

Ga voor een jogger, ze zitten goed en staan je zekers tof en stylish.
Mannen die nog niet zijn overgehaald voor de jogger, kom uit je comfortzone en probeer een jogger, ze zitten comfortabel hebben een goede fit en zijn goed te combineren met je overige outerwear. Uiteraard is een jogger niet de broek van een maatpak of de denim die jouw perfect getrainde gestroomlijnde onderlichaam laat zien (kuch.. kuch..).

De jogger heeft nu eenmaal net wat meer styl dan de joggingbroek, het jogger model lijkt op de fitting van een joggingbroek toch is het verschil duidelijk aanwezig. Het heeft meer stijl, souplesse, staat stoer, sportief, tikkeltje robuust en het bevat een touch waarin je graag gezien wilt worden. Ze zijn goed te combineren met een mooi shirt, tshirt, sweater, trui of hoodie.

Ben je uitgekeken op je oude sneakers en lijkt het je not done om deze te combineren bij je nieuwe jogger dan is de Resa sneaker van Chasin iets voor jou. Ze zien er te gek uit en passen goed bij de jogger Resa. Joggers en sneakers doen het altijd goed tijdens een avondje bankhangen, chillen met je vrienden, thuis, in de kroeg, tijdens het darten, gamen of tijdens werkzaamheden waar je niet gezien wilt worden in een alledaagse broek. Ben je geen voorstander van joggers en sneakers dan kun je in de “store up here” een leuke chino, overhemd of een ander stoer kledingstuk vinden die aan jouw wensen voldoet.

Similar Posts