| |

Streetwear voor de man

Streetwear collectie 2019 / 2020
De trends van de hip hop en mode zijn al jaren te zien in het straatbeeld.
Hoodies, caps, sweaters, bomberjacks, shirts met opvallende logo’s, ripped- destroyed denims vaak gecombineerd met high fashion looks.
Streetwear en de high fashion zijn de afgelopen jaren tot elkaar verweven tot de huidige streetwear.
Streetwear ontstaan uit de Urban jeugd cultuur met invloeden uit de hip hop, surf en skate cultuur heeft een nieuwe identiteit aangenomen met een tussenliggende mix van de old-school en fashion forward new-school.

De nonchalante tijdloze streetwear stijl heeft een goede pasvorm, comfort en functionaliteit.
De herfst en winter collecties 2019 / 2020 van de brandings laat het beeld van het komende seizoen zien in een mix van Luxe Streetwear: “The High end Streetwear”, streetwear met gewaagde logo’s, afbeeldingen en prints.

KITH – de generation Next
Het New Yorkse Urban lifestyle merk KITH is hiervan een groot voorbeeld, de branding laat dit in zijn energieke herfst collectie 2019/2020 zien. De branding bekend om zijn schitterende sneakers en streetwear met opvallende logo’s op urban kleding is gericht op de generation Next.
KITH heeft diverse limited-run samenwerkingen met verrassende merken waaronder sweats: KITH x Tommy Hilfiger, KITH x Coca-Cola Hoodies, KITH x Russel Athletic, KITH x Champion Crewneck.
Sneakers: KITH x Adidas SC Premiere, een mooie classy sneaker.
KITH x Coca-Cola een witte sneaker waar het mooie opvallende logo van Coca Cola te zien is op de zij- en binnenkanten van de sneaker.
Een andere mooie sneaker is de KITH x Coca Cola x Converse Chuck 70, een toffe denim streetwear sneaker voorzien van de opvallende logo’s van de merken.Tommy Hilfiger
De branding Tommy Hilfiger bekend om zijn limited-run met KITH, heeft in zijn collectie 2019/2020 mooie winterse sweats voorzien van opvallende logo’s, die eruit blinken.
De sweats hebben een goede pasvorm, comfort en functionaliteit.
Onder andere heeft de branding in zijn collectie:
De Tommy Jeans TJM Americana en De Tommy Flag Crew Sweater:
Beide zijn top sweats om te dragen.
De Americana is een sweat met een regular fit, handige kangaroo pockets, een verstelbare capuchon die je lekker warm houdt tijdens de koude dagen.
Sweat is aan de voorzijde voorzien van het TJM logocarrier.
De Flag Crew is een sweat met een regular fit en rib gebreidde crewneck.
Sweat is aan de voorzijde voorzien van het grote Tommy Jeans Vlag.
Verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart.

Vergelijkbare berichten