summerwear voor de man

De summerwear voor de man ziet er deze zomer verfrissend, sportief en stoer uit. Volop keuzes om goed gekleed voor de dag te komen, Score heeft voor de man een te gekke kleurrijke zomercollectie waar je volop uit kunt kiezen.
Shirts in te gekke kleuren die goed te mixen zijn met een stoere jeans.

Jouw summer look kun je eenvoudig creëren of je nu voor een nette, vrije tijdse, of stoere look gaat, je kunt te gekke combi’s maken met je overige outerwear.

Chasin heeft de top in zijn collectie de “EGO” – een 5 pocket stretch jeans! een aanrader voor de man die graag een stoere comfortabele jeans wilt dragen!

Chasin heeft ook voor de koelere dagen van de zomer leuke sweaters met of zonder capuchon verkrijgbaar. Ga je voor een jas dan is de “Return Cotton” misschien voor jou een aanrader. Deze jas is voorzien van een coating die waterafstotend is, superhandig wanneer er een zomerbuitje valt.
Ben je op zoek naar een stoer shirt, jeans of jas dan is er ook voldoende keuze om uit te kiezen merken als diesel, superdry, replay etc.  er is volop keuze om leuke combi’s te creëren met je overige outerwear.

Vergelijkbare berichten