|

Van Gils Nu ook Casual Kleding Toegevoegd Aan De Kledinglijn

Van Gils sinds 1948 wereldwijd bekend om zijn pakken, smokings, colberts en pantalons heeft dit najaar casual kleding toegevoegd aan de kledinglijn voor de stijlbewust man. Voor de elegante man die kleding wilt combineren in een modieuze casual stijl.
Het pakken merk bekend om zijn elegante modieuze en unieke stijl. Herenmode ontwerpt in een uitstekende pasvorm, gemaakt van fijne stoffen in hoge kwaliteit en oog heeft voor details wat kenmerkend is voor de kledinglijn van Van Gils.

Het veranderende hedendaagse modebeeld

In het modebeeld is een nieuwe trend ontstaan, de sjieke mode heeft een change gemaakt waar comfortabele en modieuze informele kleding met zakelijke kledingstukken worden gecombineerd tot een modieuze elegante look.
De hedendaagse modestijl is ontstaan door de coronacrisis toen thuiswerkend Nederland het modebeeld veranderde door deel te nemen aan videobellende vergaderingen, besprekingen tijdens kantooruren. Het bovenlichaam gekleed in zakelijke kleding en het onderlichaam werd gekleed in een jogging-, trainingsbroek, jeans of een korte broek. De nette zakelijke schoenen stonden gepoetst in de garderobe kast.

Sneakers, sportschoenen, pantoffels of slippers werden gedragen tijdens de thuiswerk kantooruren. Beelden op social media en blogs gaven inzicht hoe thuiswerkers werkten in hun thuiswerk of tuinkantoor deze beelden staan bij ons nog vers in het geheugen. Door het veranderde modebeeld is er een trend en mode behoefte ontstaan om zakelijke kleding een casual touch te geven.
Het dragen van vest met capuchon kan modieus staan onder een nette slim fit colbert gemaakt van fijne stoffen, gecombineerd met een chino of nette pantalon en als schoeisel nette sportschoenen.

Een fashionable look creëren met kleding items van Van Gils

De collectie van dit merk is elegant en casual voor de modieuze man. Het heeft een heren kleding collectie waarmee je een perfecte fashionable stijl kunt creëren door zakelijke kleding te mixen met casual items tot de perfecte match. Het merk heeft in het najaar truien, jeans, chino’s en jassen toe gevoegd aan de collectie.

Een modieuze keuze shop te look:
Blazer slim fit in visgraat motief met daaronder een Merionowollen vest met capuchon.
Het geheel verder fashionable gemaakt met een pantalon slim fit in visgraat motief of chino slim fit.
Als schoeisel nette sportieve schoenen.
Met deze stijl van het merk creer je een elegante modieuze casual look.

Wanneer je liever kiest voor duurzame kleding items heeft het merk “The Green Stich” lijn, een collectie bestaande uit duurzame kleding items.
De kledingstukken zijn gemaakt van zoveel mogelijk duurzame Eco friendly materialen met het behoud van kwaliteit en comfort.

Vergelijkbare berichten