|

Vergeet de skinny shop de “wide leg”

Ter illustratie de wide leg broek

De wide leg is dé broek voor 2023. Voor de mode liefhebber de kans om de skinny ver weg te moffelen in de garderobe kast. En “hello” voor deze supertoffe broek die je het liefst koopt in allerlei modestoffen, designs en kleuren. Waarmee je jouw outfit up-to-date kunt stijlen en combineren.

De wide leg is een broek die je met gemak de hele dag door kunt dragen zonder last te hebben van een beknellende pasvorm. Door zijn opvallende modieuze look kun je een toffe stijl creëren: elegant, zakelijk, nonchalant of sportief. De broek heeft nu eenmaal het model en een goedzittende pasvorm waardoor je lichaamscontouren prachtig tot zijn recht uitkomen.

Waarom zit de wide leg broek comfortabel?

De wide leg broek zit comfortabel door zijn wijdere pasvorm vanaf de heupen en bovenbenen tot aan de enkels. Waardoor de broek veel bewegingsvrijheid geeft en een gemakkelijke comfortabele pasvorm heeft. Ideaal wanneer je van wijd houdt en veel bewegingsvrijheid wilt in je broek. De wijde broek” was voorheen vooral bekend als dé hiphop broek. Je kunt met gemak een leuke kledingstijl creëren: een leuk kort truitje, shirtje of vestje een paar hippe elegante of nonchalante gympen stijl je de broek tot een modieuze look.

Vergelijkbare berichten