Waarom mannen naar de barbier moeten gaan

Mannen hebben de voorkeur voor een behandeling in een professionele barbershop. Een plek waar je goed geknipt, getrimd en geschoren kunt worden. Een bezoek aan de barbershop is een “mannending”. Je wilt nu eenmaal graag je gezichtshaar laten doen door een man.

De barbershop is een mannelijke omgeving waar je graag vertoeft “The barber in person” kent zijn vak en de shop is “men only”! Een mannen cultuur met een ongedwongen sociale sfeer. Waar je gezichtshaar volgens je wensen een behandeling ondergaat.

Voor een andere haircut of style ga je naar de barbier

De barbier is de aangewezen persoon om je gezichtshaar te laten behandelen. Hij werkt veelal met een mes en tondeuse. Het knippen en stylen van het haar wordt anders gedaan dan de techniek bij de dameskapper wordt gehanteerd. De barbershop is waar je terecht kunt voor een andere haircut of een shave. Je baard, snor en bakkebaarden kunt laten trimmen.

Een bezoek is zeker de moeite waard wanneer je opzoek bent naar een andere cut of style. Contouren worden geschoren met strakke lijnen. Een haircut met een ingewikkelde kniptechniek, undercut, of een andere verfrissende opgeschoren look behoort allemaal tot de mogelijkheden. De barbier kent ook zijn technieken om krullend, half krullend of stijl haar perfect te knippen en te stylen. Door zijn gedegen opleiding en kennis weet hij op een perfecte manier een andere look te creëren die bij de man past.

Vergelijkbare berichten