|

Warme truien voor mannen

De knitwear is ook in dit seizoen voor de man weer helemaal in.
De winter basics voor de man zien er stoer uit en voorzien van een mooie twist met een go to go look on the street. Leuke truien uit samengestelde collecties is een must to have.
Truien met een een stoere knit die jouw body perfect accentueert en warm houdt. Ook truien met een een fijnere knit zijn verkrijgbaar.
Stijlen genoeg die jouw outfit compleet maken o.a. crewneck truien en v-neck truien zijn dit jaargetijde in de mode.

Volop keuze in dit koude seizoen
O.a. Cast Iron CKW176403 heeft een warme trui met een gemêleerde look. Door zijn knitted stripe structuur komt deze trui helemaal tot zijn recht vooral met zijn leuke details als boorden bij de manchetten, raglan mouwen en ronde boord.

Soms Mana heeft een trui in zijn lijn die voorzien is van een grof gebreid patroon, raglan mouwen en een rits bij de schouder. Liever een hooded trui? Chasin heeft in zijn collectie de Dungey een trui voorzien van een sportieve look, mesh mouwen en afsluitbare zakken met ritsen.

Onder andere de topmerken als Cast Iron, Chasin, PME Legend, Superdry, Diesel, Soms Fine niet te vergeten met hun prachtige collecties, de warme truien in hun lijn kunnen jou met je combined outfit een mix geven waarmee je de perfecte go to go look for the work – of for on the street look kunt creëren.

Hellaas niets gevonden.

Vergelijkbare berichten