Wat wordt jouw personal G-Star Raw look

Wil je ook graag jouw personal look een finishing “G-Star RAW touch” geven, dan is een stoere straight, blade slim  of misschien een baggy een must-have voor jou.
G-Star maakt te gekke “denim streetwear” van ruwe onbehandelde biologische katoen, speciaal ontworpen voor de stoere man en vrouw van nu.
Deze ruwe denim is vooral herkenbaar door zijn wassingen, behandelingen en zijn unieke eigenschappen, zo wordt deze denim door de ontwerpers krachtig en stoer in het modebeeld gezet.

G-Star heeft een te gekke collectie voor  “Vrouwen en Mannen” waar jij deze winter helemaal trendy mee te voorschijn komt!
Wil je helemaal up-to-date Raw gaan, zijn er leuke truien, laarzen en accessoires te verkrijgen van dit merk.

Weet je nog niet welke G-Star Raw touch jij wilt hebben voor vandaag of misschien voor morgen?,  G-Star heeft voor jou een leuke app verkrijgbaar in de App Store via iTunes.
Zo is de G-Star Raw app  waarmee je o.a. kunt stylen en gemakkelijk jouw eigen garderobe kan digitaliseren. Maar ook zijn de nieuwste collecties en catwalk shows te zien die je gemakkelijk kunt delen via twitter en facebook. Voordat je het weet loop jij er helemaal trendy bij deze winter.

Vergelijkbare berichten