|

Zeg jij daar mooie man ga jij voor een warme winterjas?

Ben jij ook op zoek naar een warme, hybrid, padded, softshell, of drifter parka?
januari is de perfecte maand om uit te zoeken welke winterjas jouw body lekker warm houdt. De winterjassen zien er in 2021 sowieso tof en stoer die je beschermen tegen de koude wintermaanden.

Jouw gedachten blijven nu waarschijnlijk hangen op de issue momenteel kom ik niet vaak buiten. De klemtoon hangend op de gedachte regels zijn regels. Studeren, (thuis)werken, de kids afpoeieren met wat (digitaal) speelgoed of bezighouden heeft voor jouw momenteel prioriteit Numero Uno. Straks gamend, relaxt suf bankhangend, append met je vrienden, streamend de avond of nacht doorbrengen. Dat liever dan het saaie vertier te moeten opzoeken in de koude, winderige regenachtige lege straten van het dorp of stad waar je hier en daar een fietskoerier voorbij ziet stuiven om maaltijden te bezorgen. Of van die heuse wandelgoeroe’s die zich klaar maken voor de wandelmarathon van amsterdam naar tokio die volgens jou ergens in 2021 zal plaatsvinden.

Saai geworden?, Nope, Nein, No, Neen, straks is ook dit weer voorbij, eventjes door een paar zure citroenen en appels heen bijten. Straks is er weer volop vertier te beleven met vrienden, kennissen, familie, collega’s, network buddy’s, je favoriete tinder schatje ontmoeten in reallife. Buiten als in de club, kroeg, het restaurant, de afhaal chinees de patatboer und so weiter.

Mannen jackets

Hoe dan ook buiten is het winters, guur en vooral koud. Een winterjas zit warm heeft enkele lagen en beschermd je beter tegen de regen, wind, sneeuw, hagel en kou dan een zomerjas. De merken hebben in 2021 toffe winterjassen in hun collectie verkrijgbaar in mooie kleuren als grijs, zwart, bruin, blauw.
Lange, korte jassen met grote en minder grote zakken om je spullen goed en veilig in op te bergen.

Easy shopping is het keyword om relaxt onderuit achter je laptop, tablet, app een toffe jas te scoren.

Hellaas niets gevonden.

Vergelijkbare berichten