Zomeren aan strand in je eigen holland

 

Hé mooi weer genieter ga mee vliegeren zonnebaden zwemmen surfen snorkelen in de zee.
Het is zomer, de zon schijnt, de temperaturen lopen op heerlijk weer om te vertoeven in het bos, het park of aan zee en op het strand. De natuur is relaxed het keyword voor een ontspannen mind.

Het park is leuk, het bos is koel, de zee is cooler en het strand is fun. Een playground voor jong en oud waar je geinige dingen kunt doen. In de vroege uurtjes strandjutten, op de winderige dagen vliegeren met je fel gekleurde vlieger, op warme dagen zonnebaden, nixen, dutten, luieren op je selfinflated matras met je smartphone: lezen, spotifyen, youtuben, netflixen en shoppen voor de leukste en mooiste gadgets en zomerkleding. Als watersport genieter zwem je in je pas net gekochte mooie zwembroek, sportbroek, bikini, badpak of tankini en als surfer surf je de golven op in je toffe O’Neill wetsuit. Wedstrijdtje beach volleyballen doe je aan het Scheveningse strand in het “The Hague Beach Stadium”. Geen zin om te sporten maar weer wel om een maaltje vis te vangen leuk om met een rederij te gaan sportvissen op zee.

Vergeet voor een dagje ontspanning het werken in je strandkantoor, maar voor die zomerse dag niet één van de meest voorkomende vergeet strandspullen als de: bikini badpak, tankini, zwembroek, sportbroek, handdoek, badlaken, strandstoel, parasol, strandschepje, puzzelboek, leesboek, luisterboek, oplader, smartphone zonnebrandcrème factor 30 het liefst factor 50 mee te nemen.

Vergelijkbare berichten